ANNONS

Less på mörkt

/

Jag har varit väldigt less på mitt mörka hår ett tag nu och vill bli lite ljusare igen. Så idag har jag kört med avfärgning på håret…tyvärr så blev det inte så mycket ljusare så jag får göra en omgång till och hoppas på det bästa 😉 Denna avfärgning är helt utan ammoniak och kan göras upp till tre gånger. Påminn mig att aldrig mera falla för frestelsen och färga håret mörkt igen!

image

Igår gjorde jag egen potatissallad som är ju så gott och jag saknar nu sommaren ännu mera 🙂 Idag kommer Emmelie och stannar över helgen och alla ser fram emot det ‚ô• Imorgon ska Oliver och Thor på kalas och vi åker nog till loppis i alla fall. Ska även försöka få med gubben min ut för en bit mat på tu man hand då det är bröllopsdagen imorgon 😉

image

Kram kram ‚ô•

21
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00