Less på mörkt

Jag har varit väldigt less på mitt mörka hår ett tag nu och vill bli lite ljusare igen. Så idag har jag kört med avfärgning på håret…tyvärr så blev det inte så mycket ljusare så jag får göra en omgång till och hoppas på det bästa 😉 Denna avfärgning är helt utan ammoniak och kan göras upp till tre gånger. Påminn mig att aldrig mera falla för frestelsen och färga håret mörkt igen!

image

Igår gjorde jag egen potatissallad som är ju så gott och jag saknar nu sommaren ännu mera 🙂 Idag kommer Emmelie och stannar över helgen och alla ser fram emot det ‚ô• Imorgon ska Oliver och Thor på kalas och vi åker nog till loppis i alla fall. Ska även försöka få med gubben min ut för en bit mat på tu man hand då det är bröllopsdagen imorgon 😉

image

Kram kram ‚ô•

 1. Hej!
  Var har du köpt avfärgningen och vad kostar den? 😉

 2. Mirka! Jag är frisör och läser din blogg! Inspireras verkligen av dig 🙂
  Jag tycker att du klär i mörkt också, gå dock inte för mörkt! Håll dig max på en 6a. (mörkheten)
  Det klär dig väldigt bra,om du dessutom sminkar dig lite mörkare med eyeliner som på någon bild nedan! Lycka till 🙂

 3. mami skriver:

  Hej Mirka.

  För ett år sedan började jag med balsammetoden. När jag tittar på ditt hår skulle jag verkligen rekommendera det 🙂 . Ser ut som vi har sammahårtyp och mitt hår är underbart sn jag började med metoden.
  Ett litet tips bara. Googla så hittar du info.

  Ha det fint.

 4. Fast du är jättesnygg i det mörka osckså 🙂
  Fina Linnea 🙂 Kram på dig, snartses vi!

 5. Petra skriver:

  Kan du inte berätta varför ni söker nytt boende?

  1. Tierda skriver:

   Varför brukar man vilja flytta?? 1. Man trivs inte där man bor. 2. Man vill se nåt nytt. 3. Man behöver större/mindre.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..