ANNONS

11 år som gifta

/

11 år har gått sen den dagen vi gifte oss, helt sanslöst vad fort tiden går när man har det bra 🙂 Jag kommer fortfarande ihåg vår bröllop som om den var igår, vår lilla lunch-bröllop med de närmaste familjerna och vännerna. Vädret var perfekt, klarblå himmel och solsken. Inte alls lika kallt som det har varit idag utan mera en härlig vårdag 🙂 Tidigt på morgonen gick jag till en vän för att få håret fixad och bli sminkad. Min mamma hämtade mig när jag var klar och körde hem mig så jag kunde klä på mig bröllopsklänningen som min mamma hade fått sy ut då jag passade ju på att bli gravid med tvillingar innan och var i v. 16 då 🙂 Kevin och Linnéa var hos min mamma och blev stylade av syrran min. Senare i kyrkan var de så duktiga där de gick fram till altaret före oss ‚ô•. Ceremonin var vacker och höjdpunkten var när min syster sjöng för oss, inte ett öga var torrt hon sjunger som en ängel min lillasyster ‚ô• Efteråt tog vi massa foton innan vi intog bredvidliggande församlingshemmet som några vänner hade gjort så fin och där åt vi lunch och fikade. Våra planer var att Kevin och Linnéa skulle sova över hos några vänner och vi skulle bara vara hemma i lugn och ro för oss själva. Men så hade inte våra vänner planerat utan de hade fixat en hotellövernattning åt oss 😀
Idag tog vi med oss Älva och åkte till Västerås. Emmelie stannade hemma med resten. Vi hade väl egentligen inget speciellt planerat och i ärlighetens namn så har vi blivit kassa på att ta vara på egentid 😀 Vi besökte några riktigt dåliga loppisar, irrade runt rätt planlöst innan vi åkte till Enköping och till en restaurang för att äta sen lunch.

image

Efteråt besökte vi några butiker innan vi handlade lite smått på maxi och sen åkte vi hem. Vi var borta ca 4 timmar och inget direkt vettigt gjorde vi men vi hade i alla fall roligt 😀
Barnen hade bakat chokladbollar och kladdkaka och Alice och Selina hade ritat kort åt oss ‚ô•

image

Jennifer hade gjort en var sin pärla-hänge att hänga i nyckelknippan åt oss ‚ô•

image

Vi har haft en bra dag och många flera såna ska vi ha i framtiden 🙂

21
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00