ANNONS

Landar

/

Har jobbat hela dagen och kön hem för en stund sen samtidigt som skolbarnen kom hem. Nu har barnen fått mellanmål och jag sitter ner och tar en paus 😀 Det blir jobb resten av veckan också för mig vilket är kul även om det tar på orken då jag är inte så van med det 😉 Ungarna på förskolan är så härliga och även de man jobbar med så det är bara ett nöje att vara där 🙂

image

image

Emmelie har åkt hem så Älva var med och hon tyckte att det var superkul på alla sätt och vis 🙂
Idag har det snöat även hos oss lite grann men jag tror att det är värre på många andra ställen i Sverige. Men man undrar ju lite desperat nu när våren kommer och tar över. …
Nu har jag tvätt,¬† disk och annat skoj att roa mig med 😀
Kramis ‚ô•

6
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00