ANNONS

Bloggminglet 2013

/

Helgens roligheter är över och vi är åter igen inne i vardagen, nu med lite nya krafter 🙂

Det var ett underbart dygn vi hade på Kolmårdens vildmarkshotell. Vilket underbart ställe det var, helt outstanding – Vackert ställe, kanonbra hotell, fint rum, bra service och god mat! Nu hade jag ju inga barn med mig men hotellet är väldigt barnvänligt också 🙂

Jag vet inte riktigt hur jag och Carola lyckades men vi körde lite ”vilse” och kom rätt mycket försent 😀 Vi skulle ta E4:an efter Strängnes men då vi tidigt valde att följa skyltarna mot Norrköping så svängde vi nog av för tidigt och körde då 55:ans väg ända fram till Norrköping. Vi trodde ju att vi skulle ändå mötas av någon sorts skyllt mot Kolmården men det kom aldrig ett sådant skyllt och väl inne i Norrköping tog vi till slut fram en karta i mobilen och upptäckte att vi ska tillbaka ca 3 mil 😀 Men vi kom fram till slut, lagom till lunchen så vi kastade snabbt in våra väskor i rummet, tog en kisspaus och gick sen till de andra 🙂

En god lunch med potatismos och någon sorts¬†köttgryta.

Efter lunchen¬†samlades alla i ett konferensrum där dagens konferencier presenterade sig själva m.m

Catarina Hurtig och Tilde Fröling – 2 jättegoa tjejer 🙂

¬†Under dagen var det en liten mässa med utställare och även några föreläsare 🙂

Jag, Carola och Madelein tog senare en uppfriskande promenad ute runt hotellet, skönt att röra på sig i friska luften 🙂

Väldigt vackert trots vinter-landskap

Ingen av oss ville gå på spa utan vi valde att bara sitta i lobbyn och slappa och prata goja tills det var dags att gå till rummet och göra oss redo för middagen.

Vi satt tillsammans med Emelie, Hanna, Theodora mfl och bättre sällskap kunde man inte ha fått ‚ô• Har saknat Emelie som jag lärde känna för snart 2 år sedan på den första mammabloggalan och tyvärr så har vi inte möjlighet till att ses så ofta ( thank god for fb ).

Maten var supergod trots att jag blev rejält misstänksam när vi fick kroppkaka till varmrätt – kroppkaka har jag inte ätit på minst 20 år och det var inte någon hallelujah-moment jag då fick av att äta det 😀 Men jösses vad gott det var – riktigt riktigt gott!

image

Efter den otroligt mättande middagen var det prisutdelning med massa fina priser – många tjejer blev lyckliga vinnare den kvällen 🙂

image

Theodora och Hanna gör ett litet Insta-rape på min mobil när jag hade lämnat den obevakad en stund 😀

Vi tog en ganska tidig kväll, jag och Carola – Trötta efter en tidig morgon så valde vi att krypa till sängs och slappa till tv:n – Carola slappade nog en bra stund medans jag somnade rätt omgående 😀

Jag vaknade straxt efter kl. 6 men så tidigt kan man ju inte kliva upp frivilligt heller så efter en stund lyckades jag somna om för att vakna igen när klockan ringde 7.30. Carola sov vidare och gick upp efter att jag hade tagit en skön morgondusch.

Pigga och fräscha skuttade vi till frukosten – We löööööv hotell-frukost 😀 Och vad jag åt, 2 portioner med en kort vilopaus i mellan 🙂 Som sagt, jag bara älskar hotell-frulle och vill äta av allt när chansen ges 😉

image

Efteråt sa vi hejdå till vänner innan vi packade ihop våra saker i lugn och ro.

Lite närmare bilder på allt vi fick i de 3 goodiebagen 🙂

Gravidmage i v. 16+3

Tusen tusen tack Mgroup med Madeleine i täten ‚ô• Detta gjorde ni helt fantastiskt och jag ser framemot nästa bloggminlet 🙂

15
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00