ANNONS

Paket

/

Jag skulle in till Enköping idag för att handla lite och även hämta ut ett paket som jag tydligen fått. Det är alltid lika spännande med hemliga paket 😀
Älva somnade i bilen och hade svårt att hålla sig vaken sen i kundvagnen

image

Det gick inte att ha henne sittandes så hon fick ligga i vagnen och sova vidare 🙂
Handlade och hämtade ut paketet och när vi kom hem hade jag fått ytterligare ett paket – rena julafton liksom 😀
Det gula paketet innehöll några prov-blöjor från Blöjbudet… har inte hört så värst bra om deras blöjor så jag var ganska glad över att jag fick bara några stycken istället för en stor kartong som många andra fått 😉 Men vi ska prova de så återkommer jag med min åsikt om de..
Det som fanns i kartongen var mycket roligare så här i påsktider

image

En stooor mamma-kanin ( passande mohaha ) och massa mini-kaniner ‚ô• Tack för det Lindt 🙂
Älva har helt plötsligt börjat prata massor, hon låter som en mini-kines och man fattar absolut ingenting men munnen går i ett och det låter jätte roligt 😀
Igår pajade vår tvättmaskin *jävlaskitblää*, det får liksom inte hända i en stor familj 🙁 Efter maten fick Peter rota fram min mammas gamla tvättmaskin som vi fick för länge sen när hon fick en ny och nu får den duga tills vi fixat en ny. Den är mycket mindre och tar en evighet på sig att tvätta med snabbtvätt men som sagt bättre än ingen maskin alls 😉
Nu sitter jag framför ett fönster och njuter av en kopp kaffe, lite smågodis och solen som bränner på ryggen 🙂
Kram på er ‚ô•

14
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00