Långfredag

Dagen har varit lång vilket det lätt känns som när man kliver upp med tuppen 😀
Medans barnen var uppe och städade deras bombnedslag till pysselrum så passade jag på att göra i ordning deras sk påskägg a la Mirka. ..

image

Jag är så less på att köpa de vanliga påskäggen som man varje år tänker spara till nästa år men så blir de förstörda osv…så i år köpte jag små folieformar och hade sånt där gult tunt papper i de och sen fyllde jag de med massa godis och även några ballonger. Cellofon papper runt hela alltihopa och så vart det fina påskgodis-paket istället 🙂
Vi åkte iväg och handlade lite mat att grilla imorgon, det är verkligen dags för årets första grillning nu.
Efter middagen bakade jag en kladdkaka och mosade jordgubbar som jag blandade i vispat grädde att ha till det 🙂

image

När vi åt efterrätt:
Oliver: ”Mamma, ska vi lägga oss efter det här?”
Victor: ”Neeej,¬† det är ju långfredag!”
Hihii,¬† bra tänkt där 😀
Nu ska vi snart kika på Lets Dance…
Kramis ‚ô•

 1. Ella skriver:

  Mycket bättre och personligare påskägg tycker jag.. Gott med jordgubbsgrädde också.
  Varför vill ni flytta?

 2. Man kan även ta halva påskägg, vira in i stangeolpapper och snöra. 5 hela blir 10 halva.
  Glad påsk på er!

 3. Ser jättesmarrigt ut det där med jordgubbsgrädde. Bra tips på godispåsar också:)Glad påsk till er.

 4. Hej. Gillar verkligen din blogg! Jag heter Olga, som du ser. Jag bor i Borlänge och pluggar till lärare, för några månader sedan startades min förening The Mirembe Orphan Project. Projektet är till för att hjälpa behövande och föräldralösa barn i Uganda. Jag söker vägar överallt att sprida ordet och så. Och jag tänkte fråga dig om du skulle kunna tipsa om det i ett blogginlägg.

  Hemsidan är http://www.themirembeproject.com

  Så du kan väl kolla på sidan och se om du tycker det är värt att dela. 🙂

  Mvh Olga Zamora Larsson

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..