ANNONS

Påsken tuffar på vidare….

/

Vi är inte ett dugg traditionella under påsken förutom att barnen får sin påskgodis. Vi äter inte direkt någon speciell påskmat, har heller inga stora släktträffar mm utan vi njuter av ledigheten och tar det lite som det kommer 🙂 I torsdags ville några av barnen gå som påskkärringar och knappa på hos de närmaste grannarna. I Märsta var det ju lätt att få ihop massa godis m.m¬† för grannar fanns det gott om där, lite annat är det här ute på landet 😀 Men vi tog först en promenix till Jenny och Orvar och därefter gick vi tillsammans till 2 andra grannhus.¬†Grannarna hade nog inte väntat sig att få se några påskkärringar då dem har varit väldigt frånvarande med sina besök sen många år tillbaka men de blev väldigt glada 🙂

Älva fick vara sig själv

Igår skulle mina föräldrar hälsa på men de fick till slut förhinder så det blev inget av besöket 🙁 Jag hade bakat 2st hallonpajer som vi fick äta själva då istället 😉 Annars gjorde vi inget speciellt igår, städade lite och sånt vanligt bestyr….

Busfrö-Nellie är inte den ungen lättaste att få stå still ¬†när man ska ta kort 😀

Killarna är det annat med, de ska man nästan fota i smyg för de bästa bilderna 🙂 Alice är linslusen¬†själv så där funkar vilket som.

Selina med vår fina¬†katt Fnulis ‚ô•

Imorgon kommer Yohio till Uppsala för att skriva autografer och vi har några tjejer här som håller på att tjata sig gula och bl嬆på oss. Jag förstår att de vill dit men det är ju inte så frestande att trängas där med miljoner ( <– nästan ) andra Yohio-fans. Så får se hur vi gör med den saken 😉

På onsdag har jag tid för det stora ultraljudet¬†och jag längtar efter att få se tolvan igen 🙂 Kan inte riktigt fatta att jag är i vecka 18 redan, har haft så mycket annat att tänka på de senaste veckorna att tiden har¬†bara rusat iväg….. Magen har vuxit på och det har faktiskt hela jag gjort¬†åt alla håll och kanter förutom längden 😀 Och boobisarna ska vi inte ens snacka om – de är inte så obefintliga längre om ni förstår¬†vad jag menar 😉 Jag¬†går alltid massor upp i vikt¬†men brukar ta det med ro då jag har inga större problem med att gå ner igen efter förlossningen. Men just nu har jag lite ångest över att ha svullnat på så mycket och jag längtar verkligen efter träningen och lchf:en. Jag vet att jag kan både träna och äta lchf nu som gravid också och så fort jag får hem min löpband igen så ska jag träna lite smått på den. Lchf klarar inte min kropp av när jag är gravid¬†så jag får nöja mig med att försöka låta bli att äta så mycket sötsaker¬†;-)

Nu ska jag nog ta och hoppa ur morgonrocken, vi ska visst in till stan och handla lite 😉

Kramis ‚ô•

11
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00