Vecka 18 + 0

 

image

Magen idag i v. 18+0 🙂

Nu ska jag försöka komma ihåg att lägga ut en ny magbild varje måndag.

Fick ett sms tidigare idag om att jag vunnit 160kr igen på postkodslotteriet, vann 160kr för bara nån vecka sen 🙂

image

Hoppas då att det blir tredje gången gillt snart och gärna ett något större belopp 😀

Min systerdotter Denise sov över hos oss och tjejerna var så upptagna med varann att vi såg knappt röken av de. Min mamma och syster kom på eftermiddagen igår och hämtade hem Denise. Vi ( läs gärna Peter ) hade lovat barnen att det skulle grillas så grilla gjorde han trots att det snöade 😀 Victor blev lite sur för att vi valde att sitta inne och äta men jag såg verkligen ingen förtjusning i att sitta ute och frysa när inte ens solen var synlig. Älva började bli snorig igår och inatt har hon hostat och snörvlat i ett. Idag har hon ständiga elvor under näsan och är glad och kinkig vartannat.

image

En för stunden glad snorunge ‚ô•

image

Full i fan skulle hon möblera om bland Selinas kläder 😀

Jag skulle ha jobbat ett par timmar i förskolan idag men ville inte ta med Älva dit då hon inte är i så bra form men hjälpte de med att åka och hämta lunchen åt de.

Snart fyller Thor år och 2 veckor senare är det Nellies tur, jag måste nog börja planera inför deras kalas som får bli i slutet av månaden. Sen är det Victors tur i slutet på maj och därefter har vi paus i kalasandet till aug/sep då Jennifer/Benny och Kevin fyller år och även tolvan ska födas 😀

Nu - lunch - tjingeling ♥

 1. Anna skriver:

  Vilken fin mage! Undrar bara runt vilken vecka du oftast brukar börja känna barnet. Förstår att det är så olika, men tänkte på ett ungefär 🙂 Har man fler barn brukar man ju börja känna tidigare sägs det. Tack för en bra blogg!

  1. mirkak skriver:

   Jag har alltid känt av barnen rätt sent – runt v. 19 – 22. Många tror att man känner av tvillingar tidigare men det har inte stämt in på mig alls, våra båda par kände jag först runt v. 21-22 😉

 2. Nina skriver:

  På några bilder på din blogg har LinnÅa på sig ett så himla coolt diadem (ett svart med ”nitar”) har letat som en tok efter ett liknande till en av mina döttrar..utan framgång.
  Vet du var man kan få tag på dom?

  Grattis till vinsten, hoppas på storvinst nästa gång för dig (och din mysiga familj såklart)
  Kram

  1. mirkak skriver:

   Det diademet köpte vi på Lindex för ca en el två månader sen så kolla där 🙂 Kommer inte ihåg om hon hittade den på barn el vuxenavdelningen så kolla på båda 😉

   1. Nina skriver:

    Håller tummarna att det finns kvar..tack för svaret 🙂

 3. Jag vann två veckor på raken förra våren. Småsummor dårå…men hoppades ju på tedje gången gillt. Väntar fortfarande =/
  Ska hålla tummarna för att vinsten går till er (för hit verkar den då fan inte komma iaf, haha)

  Vi har några ”snorungar” här oxå… =/
  Krya på er!

  Kram!

 4. Så härligt att ultraljudet var bra!!
  Jag låg tre veckor före dig denna gången (förra sommaren fick jag missfall och låg då en vecka före dig har jag för mig).
  Men vårt ultraljud var inte lika glädjande när vi gjorde det i v 19 då det visade ryggmärgsbråck och vattenskalle. Då detta var vårt första barn tog vi det stora beslutet att avsluta graviditeten och hoppas på att det ska gå bättre vid ett tredje försök. Så i fredags fick vi en liten flicka som nu slipper allt lidande som det verkade att det skulle bli om hon fått levat.
  Jag önskar dig all lycka under den dryga halvan som återstår. Njut av våren som är här och snart kommer sommaren.
  Kram Cecilia

   1. Ja det var ett jobbigt beslut men det kändes som det enda rätta. Vi försöker ta hand om oss så gott det går och finnas där för varandra 🙂

  1. Marie skriver:

   Oj, vilket tufft beslut att ta. Hoppas att det går bra nästa gång.

  1. mirkak skriver:

   Ooh, Cecilia vad jag lider med er 🙁 Vad tufft det måste ha varit för er! Jag hoppas att ni tar er igenom detta och att det snart blir en ny graviditet för er som går hela vägen.
   Många styrkekramar och lycka till med allt i framtiden

   1. Tack! Ja det har varit och är jätte tufft, speciellt de stunder som man är ensam hemma och inte något spec att göra för då kommer funderingarna snabbt och tankarna vandrar iväg och många OM kommer fram.. Så det gäller att hitta på något att göra på dagarna när maken jobbar (jag har sjukersättning sedan många år tillbaka).
    Men vi har inte gett upp hoppet om att det kan funka nästa gång och hoppas och ber om att vi snart ska bli gravida igen och att vi den gången ska få med oss ett barn hem.
    Tack för en underbar blogg!! Lycka till med studierna 🙂
    Kram

 5. zandra skriver:

  typ några nollor till skulle ju sitta fint:)
  ja oj nu börjar det verkligen att synas:)
  Älskar verkligen att läsa om dig och din ”lilla” familj:) jag älskar att liksom ”lära” känna människor och att läsa bloggar är ett sätt ju. Saknade er denna säsong av familjen annorlunda:) kanske får se er någon annan säsong med den lilla då:) och sen har jag sett att många tyckt att ni inte ska skaffa fler barn osv men det tycker inte jag för det är ju upp till er. Det är ni som ska ha barnet ju:) och med så fina och underbara barn som ni har så gör ni ju ett jätte bra jobb med dom också:) ha en fin kväll:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..