Skruttan då

Älva var inte riktigt sig själv igår, hon rörde inte sin lunch men jag antog att hon var för trött. Men hon sov i mellan 11.30 – 16.30 och borde ha ätit middag men hon ville inte ha mat då heller och inte glassen efteråt heller så då började jag misstänka att vi hade en sjukling på gång här 🙁 Att hon sen somnade i min famn strax efter kl. 19 stärkte mina misstankar….

Kl. 02.30 väckte Älva mig, hon gnällde lite ynkligt i sin säng och när jag kom fram till henne så upptäckte jag att sängen var nerspydd. Tog upp lill-skruttan och sanerade henne och därefter sängen sen satte vi oss i soffan då Älva var ganska pigg. Efter en stund somnade hon dock i famnen på mig och vi sov till och från i soffan tills klockan ringde och det var dags att gå upp. Har fått i henne lite vätska men hon vill inte ha någonting annat….eller jo, hon ville ha välling och fick en liten liten skvätt men det kom upp nästan direkt igen. Ringde till förskolan och sjukanmälde oss och nu verkar även Thor vara på väg att insjukna. Han har inte velat äta frukost och ligger nu i soffan och sover. Älva har fått högt feber. Bara Nellie som är pigg och har energi för oss allihopa 😉

image

Avslagen tjej

Fick iväg skolbarnen och förmiddagen har vi tillbringat i soffan. Älva sover mest och även jag har fått vila ut mig lite. När hon är vaken så är hon¬†mammig och vill bara sitta i knät….

Hoppas verkligen att alla dessa basilusker försvinner snart, just nu går det bara runt runt man får vara glad om man får några dagar då alla är helt krya. Mera sol och värme behövs….

image

Glömde lägga ut en magbild igår så här är den – V. 19 + 0 🙂

Jag har haft en mindre härlig klåda de senaste veckorna, håller på att klia sönder mig speciellt på bena, magen och brösten. Ska kolla upp det med bm när jag ska dit om ett antal veckor. Lite pinsamt när jag i tid och otid kommer på mig själv att jag kliar frenetiskt på tex brösten vilket kanske inte är så lämpligt när man är bland folk 😀

Nu ska jag gotta in mig bland sjuklingarna i soffan. Idag får det helt enkelt bli en soffhängar-dag i myskläderna….kanske kanske får jag för mig att smyga ner till duschen en snabbis men det står inte på prio-listan idag 😉

Kramis ‚ô•

 1. Anonym skriver:

  Det där med klådan tycker jag du ska kolla upp med engång.
  Jag har fyra barn som är födda 95,97,00 och 09.
  För mig berodde det på att levern inte orka med graviditeten.
  När de första tre barnen kom så sa dom bara att det var lite synd om mig att det var jobbigt att det klia.
  Men med det sista hade dom kommit på att det inte alls var bra för barnet, så jag fick börja medicinera emot det.
  Det har börjat i ca V.16 med alla.
  Så kolla detta med det samma är mitt råd!

  Lycka till!

 2. Jag fick klåda med min pojke. Fick utslag så jag höll på att riva sönder mig. Ingen visste va det var.Nu flera år senare läste jag en artikel om en tjej i England som hade blivit allergisk mot sitt barn i magen och hon hade exakt samma utslag som mig. De hade sagt att det var kromosonerna pojken hade hon ej tålde och jag fick ju också en pojke. Så vem vet =)

  Ha det gott!!
  Kramar AnnSophie

 3. Åsa skriver:

  Ut å jobba med dig istället för att yngla av dig en massa ungar!!!!!

  1. Tommy skriver:

   Mirka kan du inte blockera den där vad det nu är för något som kallar sej Åsa?

   1. Åsa skriver:

    Varför skulle hon göra det, jag tyckte ju att hon gjorde helt rätt som skickade dom andra barnen till skolan (jag är inte samma Åsa som skrev över dig)Man kanske borde börja med både för- och efternamn…

    1. mirkak skriver:

     Jag tror att Tommy menade den andra Åsa 😉 Jag ser tydligt på mail och IP-adresser att ni är två olika personer 🙂

    1. Tommy skriver:

     Som Mirka skrev så syftade jag inte alls på dej 😉 Utan på den otrevliga…

   1. mirkak skriver:

    Fixat nu ( den otrevliga Åsa så klart då )

  1. mirkak skriver:

   Varför måste du alltid ha en så otrevlig ton i dina kommentarer??? Du har väl ändå ingenting med mitt liv och mina beslut att göra – sköt ditt eget liv så sköter jag mitt!

 4. Uscha! Här hemma hade Elias magsjuka igår, nu har han tack och lov inte spytt sen lunch igår, men är fortfarande trött lite trött, men han får i sig mat och vätska i alla fall. Krya på er!

 5. Emelie skriver:

  Era stackare, krya på er <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..