Snabbt övergående

Igår hade vi två stycken helt däckade barn och en halvt däckad. Älva och Thor sov bort igår dagen totalt, de var vakna korta stunder då och då och fyllde på med vätska sen sov de igen. Jennifer blev hemskjutsad vid lunchtid då hon hade huvudvärk och kände sig inte kry och hon låg i soffan resten av dagen men hade inte lika högt feber som sina syskon i alla fall. Älva kräktes inte mera och jag tror inte att hon har varit magsjuk utan tror att det var feber + hosta som orsakade de två kräkningarna hon hade. Hon drack bara saft och vatten under dagen igår men på kvällen fick hon lite välling och det kunde hon behålla 🙂

Idag är en ny dag och igår dagens sjuklingar är mycket piggare idag 🙂 Inget mera feber och alla äter som vanligt igen och de alla har massor av nytt energi igen. Oliver var väldigt matt i morse och fick stanna hemma, han har haft lite feber idag och har legat och vilat mesta dels men han är inte alls lika sänkt som de andra var igår. Så vad det än är som går runt nu så verkar det vara snabbt övergående i alla fall ”tackochlovfördet”.

image

En busig Älva

image

Nellie lika busig som alltid 😀

Tack för era tips ang. min klåda, jag ska ta och ringa till bm och kolla med de vad de säger 🙂 Jag har lite svårt att tro att det skulle vara graviditetesklåda eftersom jag aldrig förr haft dessa besvär under en graviditet men vad vet jag….bättre att kolla upp saken en gång för mycket än tvärtom 😉 Jag har även börjat att smörja kroppen noggrant nu så får vi se om det hjälper nåt….

Kläderna från Love Forever och du&jag kommer¬†från Campadre.se ¬†denna gång. Jag brukar annars beställa mina Love Forever-plagg härifrån 😉 Underbara kläder!

Stormar det hos er idag? Här tittar solen fram lite grann men jösses vad det stormar ute i alla fall om jag ska döma på de vilt svajande träden när jag kikat ut genom fönstret…. Jag har alltid varit lite facinerad av naturens makter och en dröm jag haft i många år är att åka på en tornado-safari i Usa nångång ( <— till det krävs först och främst en större lotto-vinst ). Men nu när vi bor i ett hus med skog precis bakom oss så är jag lite nervös för stormvindar och bara väntar på att ett träd ska blåsa av rakt på huset….. Man vet ju aldrig….

Vi har ju våra fina katter som inte blivit kastrerade ännu fast nu börjar det bli dags för Fluffis att ”kapa nötterna” så att säga. Fnulis får vänta ett tag då vi är ganska så säkra på att hon är gravid 🙂 Vi har inte exakt koll på hur långt gången hon är men tippar på att hon är ca. 4-5 veckor i alla fall och då borde det vara dags för bebisar i mitten på maj 🙂 Spännande är det¬†hur som haver, hoppas bara på att allting går som det ska 🙂

 1. Ann skriver:

  Kul med kissekattdbebisar!
  Men var inte dessa katter syskon?

  1. mirkak skriver:

   Nej, de är inte syskon 🙂 Vi köpte Fnulis ca. 5-6 veckor före Fluffis från 2 helt olika människor 🙂

 2. Agneta skriver:

  Vad skönt med snabbt övergående sjukdomar. Hoppas de andra och även du klarar er undan ändå!

 3. Linn skriver:

  Skönt att det är snabbt övergående. Hoppas att alla kryar på sig snart och att du blir av med klådan.

 4. Hej! Är på väg att flytta mot era trakter och har några funderingar.. Var ligger dagiset du jobbar på? Och så undrar jag om det finns någon dagmamma i närheten (då tänker jag mellan Fjärdhundra och Enköping, i byarna därikring)? Funderar på att jobba som dagmamma men hur avsides kan man bo isf? Finns det behov? Tänker att du om någon borde ha koll 😉 Mvh Johanna

 5. Lena skriver:

  Man ska alltid kastrera sina katter om man inte är kennel
  Blir en j-vla massa katter annars
  hoppas bli lag på detta

  1. mirkak skriver:

   Ja och det är precis vad vi ska göra 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..