ANNONS

Toa-papper

/

Jag tror att det finns toapappers-tjuvar i huset….eller någon som äter upp rullarna på löpande band…eller någon som tycker att det är skit(<– 😀 )roligt när en annan sitter på toa och efter att ha uträttat behoven så upptäcker den att toapappret ät slut…. Det händer mig ofta, senast idag. Ropade till mig barnen som fick gå på toapappers-jakt så jag slapp sitta som en fånge på muggen resten av dagen 😀 De hittade lite papper, tillräckligt för mig men långt ifrån tillräckligt för resten av dagen så nu ska vi skynda oss till Maxi innan alla barnen blir bajsnödiga 😉

Jag tycker att vi köper toapapper jämt jämt jämt men ändå så är man allt för ofta på pappersjakt….

Febern har spridit sig hos oss. Oliver har blivit bättre men nu är Linnéa, Selina, Benny och Victor krassliga. Snart har alla haft den och jag hoppas på att den håller sig borta sen. Sjuklingarna får stanna hemma medans vi andra skyndar oss till affären.

Kram ‚ô•

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00