Vårkänslan

Idag känner jag verkligen av att våren är på gång, solen skiner, knappt någon snö kvar ute, varmt, åarna är översvämmade, tussilagos överallt m.m underbart på alla sätt och vis 🙂
Alice och Oliver skulle på kalas idag så vi lämnade av de där och for sedan vidare till Willys och storhandlade. Efteråt åkte jag och hämtade twinsen medans Peter skulle hämta Kevin som sovit över hos en kompis. Nu väntar vi på att Peter ska komma hem med all mat.
Igår skulle vi se filmen Hobbit,¬† som jag längtat att få se denna film! Peter gillar inte alls den sorters filmer och gick och la sig efter en stund. Alla barnen förutom Benny somnade ganska fort också. Jag gillade verkligen filmen – eller det jag såg igår i alla fall då jag somnade efter halva filmen 😀 Det är inte så lyckat att försöka se en nästan 3 timmar lång film på kvällen 😉

image

Kalasfin Alice

image

Kram till alla ‚ô•

 1. sandra skriver:

  Hej Mirka!
  Vill barA säga att du är helt fantastisk du o din familj ‚ô•
  Du inspirerar mig då ja har 3 pojkar själv
  Kram till er

 2. marie skriver:

  Kram på dej Mirka!Saknar er i rutan!!!

 3. Jag älskar oxå den filmen 🙂
  Från ankpung.blogg.se Nya adress, ny attityd

 4. K skriver:

  Idag var nog första riktiga vårdagen! Jag har jobbat natt så jag sov bort alltihop vilket känns sådär. :-/ Barnen har dock haft kul. 🙂 Tack för en bra blogg, har läst rätt länge nu och blir glad av att kika in här.

 5. Sara skriver:

  Kram på er!! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..