Drömmarnas dröm

Det måste vara mer än ofattbart för den människan som kammade hem den enorma lotto-vinsten igår. En summa som är för stor att ens förstå… 237 miljoner är nog ingenting någon någonsin ens i sina vildaste fantasier tror att man kan vinna.

image

Grattis till vinnaren och mina varmaste lyckönskningar till framtiden 🙂
Jag drar ofta till med att jag önskar mig en större lotto-vinst men då snackar jag om typ max 1 miljon… 500 tusen skulle jag vara mer än nöjd med och förmodligen skulle jag svimma på fläcken om jag så vann ”bara” 100 tusen 😀
Vad skulle NI göra om ni hade vunnit dessa miljoner? ?
Jag skulle först och främst ta hjälp med att placera en stor del av pengarna. Barnen skulle få sin beskärda del. Jag skulle anlita en arkitekt för att rita oss ett hus precis som vi vill ha det och medans den byggs åker vi utomlands och besöker ställen vi annars bara drömt om.
Jag skulle trygga min familjs framtid och även hjälpa några vänner. Jag skulle starta någon sorts hjälp-organitation för de behövande i Sverige. Hjälpa fattiga och hemlösa så de har en chans att komma upp på fötterna igen.
Jag skulle nog kunna hitta många bra hål att stoppa pengar i och med en sån belopp så skulle jag kunna glädja många medmänniskor 🙂

Idag har barnen nog varit mera ute än inne och jag har gått igenom alla kartonger med skor plus att jag hittade ännu flera kartonger med kläder att sortera. Det tog mig några timmar att bli klar men nu är det gjort 😀
Lagade korvsoppa till middag och vi skulle ha ätit glass till efterrätt men trots flera varningar så muppade barnen och resultatet blev en utebliven efterrätt ”sådetså”.
Älva har lärt sig att klättra upp på en tripptrapp-stol och nu vågar man inte lämna henne själv i matrummet för hon är annars blixtersnabbt uppe på köksbordet

image

Busfrön 😀

 1. Irene skriver:

  ÅKa jorden runt,köpa hus ,köpa hund.

 2. Ett nytt kök och en Kitchen Aid:))

 3. Anki skriver:

  Ursäkta en kanske dum fråga men vad betyder : muppade? Jag fattar ingenting

  1. mirkak skriver:

   Hihihii…bara ett utryck vi har när de dummar sig dvs inte lyssnar 😉

   1. Anki skriver:

    Aha, det kanske jag hade kunnat räkna ut 😉

 4. Det första jag skulle göra om jag vann så mycket pengar är att betala in min studieskuld till csn. Sedan skulle jag bygga mitt drömhus och det skulle ligga vid vattnet, någonstans i Stockholms skärgård.
  Sedan så skulle jag trygga mina barns framtid och sedan så skulle jag resa runt i världen med min familj. Åka till USA är ett måste! 🙂 Sedan skulle vi åka till Japan och till en massa andra platser.

  Skulle även skänka en större summa pengar till välgörenhet.

  Man kan alltid drömma! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..