En liten rättelse

Innan flera hinner himla med sina ögon mot mig ang. Nellies födelsedag så vill jag förklara mig lite bättre 😉

Jag har inte glömt bort när hon fyller år, det handlade inte direkt om det. Jag har inte alltid så bra koll på datum och för någon vecka sedan kollade jag i en almanacka vilken veckodag Nellies födelsedag var på och råkade då kolla under 2014 och därav fick jag för mig att den 28:de april föll på en måndag. Ett helt och hållet mänskligt misstag som inte har så mycket med att glömma bort när vårt barn är född att göra! Så sorry ni som blev så förfärade över mitt misstag, förlåt att jag råkade kolla fel – gör det verkligen mig till en hemsk mamma som inte borde ha så många barn + en till på väg? Jag tycker verkligen inte det och kan även skratta åt saken 😀 Så slappna av lite och framförallt – våga göra små misstag här i livet 😉

Hos oss är det jag som håller koll på alla bemärkelsedagar och andra datum och det är inte alls alltid vi har ett kalas just på barnens födelsedag, eller jo, vi brukar ha ett litet firande hemma med vår familj på självaste födelsedagen men oftast så blir det kalas med gäster på en annan dag som passar bättre för kalasandet 🙂

Nu tar jag min gravidsenila mammahjärna och lägger mig i soffan för att glo på dumburken en stund 😀 Kram kram ‚ô•

 1. men vad är det med er. står klart och tydligt att Mirka tog fel på dagen och trodde att den 28 April var på måndag istället för söndag då hon kikade i nästa års kalander. Ni borde skämmas som beter er så elakt som ni gör både i förra inlägget och här. Mirka vet mycket väl vilka datum barnen fyller år på, nu var det dagen hon tog fel på inte datumet. Jag tycker man är en dålig föräldrar om man sitter här och kastar en massa skit på Mirka, dålig förebild för sina barn är man. Man visar tydligt att det är helt okey att kasta skit på andra och bete sig illa.
  Att tro att ett datum är på måndag istället för på söndag då man tittat på fel år är inte ett dugg fel eller konstigt att göra och det gör en inte till sämre förälder heller. Alla vet väl hur det är att gå hemma en längre tid, ibland står det ju helt still vilken dag det är, är det också att vara dåligt förälder?
  Sen kan många här inte läsa då de skriver att Mirka glömt barnets födelsedag. FEL! Hon tog fel på dagen inte datumet. Lär er läsa korrekt för det behöver era barn när de blir större och behöver hjälp med läxorna. Sen bete er som ni vill att era barn ska bete er mot andra både på nätet och utanför. Ni borde skämmas som har barn och sitter och kastar skit på Mirka som ni gör. Inga bra förebilder ni är för era barn. Skäms!

 2. Eller kan misstag lära barnen att alla kan göra en miss och att det inte har något med hur älskad man är. Det viktiga är väll inte att man missar utan hur man rättar till det. Hur många föräldrar har inte varit bortresta eller jobbat på sin barns födelsedagar, det viktiga är ju att man blir firad, och det görs från hjärtat..

 3. Mirka glöm alla dumma kommentarer du är den härligaste mamman jag vet (genom tv och allt här)
  du är sund bestämd ger kärlek till barnen precis som det ska vara om man glömmer dag det är det lättaste man kan jag höll på att glömma min sons 50-årsdag inte att han fylla år utan trodde det var på onsdagen istället för tisdagen och vi har bara 2 barn. hälsningar från göte o birgitta med 17 barn (götes föräldrar hade det) kram mirka göte o birgitta

 4. Hanna skriver:

  Ja jag själv skulle aldrig glömma min dotters eller framtida barns födelsedag! Men men mamma har 6 barn. Yngsta fyllde 1 år i januari-februari ( minns inte i skrivande stund) Hon hade alltså inte ens ett 1 års kalas för honom….. det kan nog bli så när man bli äldre hon är 46 !

 5. Men hjälp!!! Det finns barn som blir misshandlande, utnyttjade som föds utan förutsättningar i livet!! Det är hemskt!!! I Kenya bärs hemlösa barn ut i våldtagna till döds i plastpåsar på morgonen! Det är hemskt!!!
  Helt övertygad om att även dottern kan skratta åt detta när hon blir större och får info om sin tankspridda mamma!!! Men att säga att det beror på antalet barn du har är ju galet! Bara för att man har många barn älskar msn dom inte mindre!! Tycker folk ska lägga energi på viktigare katastrofer än en försent firad treåring!!!
  Jag missade min mammas födelsedag för några år sedan! Jag har bara en mamma!!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..