Nellie 3 år

Jag var helsnurrig igår och kom på först på kvällen att jag har tagit helt fel på datum vilket gjorde att jag trodde att det skulle vara 28/4 idag! Så fel det kunde bli då för det var ju igår och då fyllde vår finaste Nellie 3 år!

Ingen större skada skedd, vi tar och firar henne idag istället – lika glad är hon ändå ‚ô•

image

Vår egna trollunge som blev 3 år igår ‚ô•

( och förlåt att du har fått en senil morsa )

 1. Jenny skriver:

  Men varför blir vissa av er så sura? Tycker du förklarar rätt väl att hon tog fel på datum INTE att hon missade födelsedagen 🙂 Vem som helst kan väl förväxla dagar? Jag tycker du verkar vara en toppenbra mamma <3 Hoppas det går bra med allihopa och att lillen/lillan i magen mår fint =)
  kram

 2. Suss skriver:

  Det enda pinsamma här är att läsa dumma kommentarer från ”perfekta” människor som aldrig gör fel med sina barn! Och som sagt så glömde hon inte när tösen föddes utan tog fel på dag. Tyckte det var modigt av dig Mirka att bjuda på den här harmlösa historien!

  1. Eva skriver:

   Mamma till femårig pojke och… SAMBO..? Hur gammal är DEN sambon egentligen??? hahahaha… skojar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..