Valborg

Ja happ, ifall någon har missat det så är det valborg idag och imorgon är det maj redan 😀

Jag är ingen trogen valborg-firare, känner absolut inga måsten över att se på en brasa och fyrverkeri och att frysa häcken av mig….De gångerna vi var och såg på brasan har alltid barnen gnällt över att det är kallt eller så har några varit rädda för raketerna så det var ett antal år sedan vi sist firade valborg på det viset 😉 Idag är vi bjudna över till våra ”lång”grannar Björn och Monika, de tänder en liten brasa och grillar lite korv i all sin enkelhet. Får se hur vädret blir om vi åker dit eller stannar hemma, kommer regnet så blir det garanterat hemma….

Igår när Peter kom hem från jobbet låg Nellie och sov så han väckte henne så att hon kunde få sin present.

Nyvaken glader 🙂

Vi slog inte in hennes present ( holy moses – sug på den ni perfektionister 😀 )¬†så hon satte sig i Jennifers knä och blundade tills Peter hade rullat fram hennes nya springcykel. Ooh, vad glad hon blev när hon såg sin present, hon studsade upp på två röda, tog tag i cykeln och har knappt släppt den efter det 🙂

Älva var väldigt sugen på cykeln också men får vänta ett tag 😀

Efter maten fikade vi med tårta made by Linnéa och chokladmuffins 🙂

Efter fika¬†åkte Peter och Kevin iväg på ett viktigt ärende och nu kan vi andas ut – nu har vi hittat ett nytt boende, ett hus vi ska hyra tills vidare och allting är klart…nu är det packa järnet som gäller och så fort skolorna haft avslutning flyttar vi 🙂

Vi kommer inte att bo kvar i samma område och det blir skolbyte för barnen och tyvärr så flyttar vi ifrån några nya vänner som vi inte är glada över att lämna efter oss men vi hittade ett hus som vi verkligen tycker om på alla sätt, som känns så rätt och bra för oss efter allt strul som har varit hittills så vi kommer att få det bra där 🙂 Vi kommer lite närmare stan ( Uppsala ) men är ändå kvar på landet. Vi är glada som¬†bara den¬†:-)

Änskar er ALLA en fin Valborg ‚ô•

Kram

 1. Emma skriver:

  Hej mirka. Hälsa Linnéa att tårtan ser jättegod ut. Tråkigt att ni ska flytta men hoppas att ni trivs bättre på det nya stället!<3:-);-):-DB-):-P@-}–

 2. Spännande med flytt. själv e jag lite rotlös så jag gillar att flytta. Vi flyttar nu till större lght, så de ska bli jätte skönt. Lycka till med allt, ska bli kul och se nya huset. Kram kram och stort grattis till Nellie igen på födelsedagen, vad stor hon blivit 🙂

 3. Ja du Mirka.. nu är det nog så att eftersom du bjuder på er genom tv och blogg så får du nog lov berätta lite mer om flytten. det hus ni bor i nu, hyr ni det eller äger ni det.. Blir det ite konstigt tror du med mindre ytor.. Vad säger barnen att flytta.. jag, bryr mig inte så mkt men du ser vad alla andra undrar… Det enda jag tänker på här är att barn kan faktiskt ta det som en mkt traumatisk upplevelse att flytta… Har ni berättat för dem i alla fall varför så är det vikitgaste gjort..

 4. Oj ska ni flytta? det har jag helt missat. Trodde ni trivdes bra i huset och hade gott om plats för alla i familjen. Lycka till med flytten med allt vad det innebär!

 5. Så glad att ni kommer närmare.
  Berättade för barnen och de bara jublade.

  Saknar er så mycket …..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..