Vecka 24 + 0

Detta inlägg skulle komma upp igår men nåt blev knas med den saken…?

Yes, vi fick sova i natt, ingen ledsen Älva utan hon har sovit som en liten prinsessa och jag med för den delen 🙂

Älva har även varit feberfri hela helgen – underbart 🙂

Idag valde jag att ta hand om storhandlingen själv direkt på morgonen så hade man det gjort och det är mycket mindre folk inne i affären runt kl. 9 – 10.

Utanför Maxi säljer de jordgubbar och jag kunde inte låta bli att köpa en låda till dagens lunch – En gravid kvinna behöver ju äta massa järnrikt 😀

image

Vanilj-yoghurt med jordgubbar och russin *mums*

Idag går jag in i vecka 25 och mår prima 🙂 Om jag nu bortser från en kraftig halsbränna och mitt eviga knaprande på Rennie. Börjar även samla på mig lite vätska och det känns i fötterna på kvällarna men än är det så lindrigt att jag inte lider av det 🙂

image

Dagens mage

På lördag ska vi till Furuvik vilket vi ser framemot. Kevin ska åka på klassresa till Göteborg den helgen så han missar Furuvik denna gång.

Nu har jag kommit på att det hade nog varit bäst att ha en syskonvagn med sig till Furuvik för Nellie lär garanterat bli trött i bena och vilja vila de. Vi har ju förutom Älvas Teutonia en paraplyvagn men det hade verkligen underlättat att ha en syskonvagn istället. Jag har ju haft planer på att köpa en till hösten och jag hinner inte köpa en nu innan helgen…..varför tänkte jag inte på det tidigare för…..

Jaja…det får väl funka ändå 😀

Hur som haver, vi kommer att gå runt med Carola & co vilket lär få många att titta lite extra på oss – 4 vuxna och minst 19 barn 😀

image

Nu ska tvätt hängas m.m

Tjingeling ‚ô•

 1. Julia skriver:

  Hoppas att jag får se Kevin i Göteborg för ska dit på lördag med 11 kompisar

 2. elin skriver:

  Ang vagnar. Du har ju haft några men vad gör du av dem när du byter? Säljer ni dem?m Är ju kanon dyrt med vagn så en annan får ärva =)

 3. Du har aldrig anv stödstrumpor under graviditeterna? Jag gjorde d under båda mina. Men så va jag i början av mina graviditeter på sommaren o behövde ej ”knästrumpor” då 😉

 4. Haha det hade jag inte ens tänkt på:) Vi blir ju en liten skara 😉
  Jag har ju två tvillingvagnar, en paraplyvariant som jag alltiod har med på resor, och så en babytravel..vill du låna den ena?

 5. Ullis skriver:

  Hallå Mirka…
  Kul att ni ska till furuvik… Har själv spenderat halva min uppväxt där.. Vi ska också dit på lördag och vädret ser lovande ut… Det finns skrindor att låna direkt vid entrén om du inte får i hop det med barnvagnarna… Tror man stoppar i en femma eller en tia… Hoppas ni får en toppen dag!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..