Grimaser och dekorationer

Igår hade Jennifer, Selina och Alice en pysselhörna där de sydde olika saker m.m Tydligen har de även lekt med min mobil för dessa fina foton hittade jag i den i morse 😀

image

Alice i farten 😀

Ja, det eviga packandet fortsatte jag med igår också. Och jag hittade dessa två små dekorationer undangömda i en låda 🙂

image

Gravid-mage

image

Bebis ( sorry för den suddiga bilden )

De 2 dekorationerna hade jag på 2st cupcakes som jag tävlade med för typ 2 år sedan eller nåt 😉

Idag stannade jag och Älva kvar ute med förskolan och lekte. Passade på innan regnet skulle komma. Älva gillar att leka i sandlådan och det är någonting som vi måste införskaffa till nya huset 🙂 Och en gungställning vill jag ha till barnen 🙂

image

Älva vill själv ta på sig en mössa 😀

Vi ser framemot en sommar med mycket påtande i trädgården. Det kliar enormt i Peters gröna fingrar och nu har vi även fixat lite redskap åt barnen som är mer än gärna med Peter och hjälper till 🙂

image

image

Blir en kanonsommar i år 🙂

Kram kram ‚ô•

 1. Cattis skriver:

  Har ni sk. fria händer och får göra vad ni vill i huset ni hyr? Kommer ni att få möjlighet att köpa huset i framtiden o m ni skulle vilja detta? Jag vet inte hur det fungerar när man hyr ett hus och är nyfiken. 🙂

 2. Neta skriver:

  Det finns väl en del fint i den trädgården redan 🙂 vi har ju en bra handelsträdgård härute i Lund som är billig också. 18 kr för pelargoner. Så fina blommor därifrån och även perenner och bärbuskar om man vill ha det. Fullerö har ju också växter.
  Lika har Hemköp så fina amplar nu med färgstämda växter i, ska ha en rosa-vit jag såg idag.

  Sen kan jag tipsa om Ängeby gårdsbutik vid Storvreta, så mysigt och handla det dom odlar själva där + att deras honung är så fin. Honung är förresten bra mot halsbränna.

  Vill ni ha Björnbär så har vi småplantor över, men det är dom riktiga med taggar. Fast å andra sidan blir bären 2-3 cm långa. Måste speljeras dock.

 3. Ida skriver:

  Vilka charmiga barn ni har 🙂 Så härligt att det snart är sommar. Spännande med nya huset 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..