Tävling – My First Fiskars

 

En tävling i samarbete med My¬†First Fiskars där ni kan vinna deras fina trädgårdskit 🙂

Snart är det dags att ge sig ut i rabatter och balkonglådor och välkomna våren på riktigt. Har du några små trädgårdsmästare som vill vara med och gräva, rensa och odla? Fiskars Garden har tagit fram ‚ÄùMy First Fiskars‚Äù – hållbara barnnredskap av god kvalitet som kan följa barnet upp till 7-8 års åldern.¬†

¬†När de vuxna gräver, rensar och odlar brukar barnen vilja vara med. Vuxenredskap är inte bara otympliga utan kan även vara direkt farliga. För att även de allra minsta skall kunna vara delaktiga har Fiskars utvecklat ‚ÄùMy First Fiskars‚Äù. Barnredskapen är¬† resultatet av två års forsknings- och utvecklingsarbete där barns lek med redskap i trädgården studerats. Alltifrån form, färg, storlek och material till hantag och grepp har utvecklats från testresultat och barnens egna synpunkter.

Tävlingsregler:

Lämna en kommentar till inlägget och berätta vem du skulle vilja My First Fiskars-kitet åt 🙂

Tävlingen avslutas 26/5-13¬† kl. 21.00!

 

 1. Jennie skriver:

  Åh vad perfekt nu till våren/sommaren! Den skulle jag vilja vinna åt min lilla tjej miranda! Som hon kan ta med till mormor när hon åker dit och ska leka trädgårdsmästare. Även så kanske hon hjälper mig att bli lite mer inspirerad till att gräva där ute. Vi har letat efter bra verktyg men inte hittat något som passar, med dessa verkar super! 😀 Så håller tummarna 😉

  Tycker ni är en super mysig familj! <3

 2. Malin skriver:

  Skulle så gärna vilja vinna detta åt min snart 2-åriga dotter som älskar att hjälpa mamman i trädgården. Det är mitt stora intresse men jag får aldrig ha mina redskap i fred. 😉 Hon gräver mer än gärna både upp och ner saker i rabatterna…

 3. Malin skriver:

  Skulle så gärna vilja vinna detta åt min snart 2-åriga dotter som älskar att hjälpa mamman i trädgården. Det är mitt stora intresse men jag får aldrig ha mina redskap i fred. 😉 Hon gräver mer än gärna både upp och ner saker i rabatterna…

 4. Hej Mirka! Jag är med och tävlar! Vi bor i princip ute i vår trädgård den här årstiden. Sätter potatis, har satt en lång häck längs hela tomtgränsen mm mm mm. Vi älskar vår trädgård! Dags för vår lille Adam att lära sig hjälpa till litegrann tycker jag! Och vad vore bättre än det här setet? 😉

  Håller tummarna!

 5. Hej! Jag skulle vilja ge detta set till min lilla pojke.Vi bor på samma gård som mina föräldrar, och för min 2,5 åring är det bara momma och moffa som gäller. Nåt av det bästa han får göra är att vara med momma i hennes stora trädgård och hjälpa till med småsaker, och han skulle vara så glad och stolt om han hade såna här egna fina redskap. Tack för en fin blogg, jag är imponerad av hur du orkar och klarar av så många barn! hälsningar Harriet

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..