Tävling – Tirapunji-väska

Upplev känslan av att hålla i en väska av äkta skinn! Genom Tirapunji får du tillgång till snygga herrväskor och damväskor av hög kvalité, dessutom till ett rimligt pris. Hos Tirapunji hittar du ett brett utbud av moderiktiga handväskor för både tjejer och killar. Välj och vraka bland flera modeller och nyanser. Du hittar garanterat något som passar dig!

Genom lång erfarenhet vet vi att kvalité i material och tillverkning är viktiga faktorer för den slutgiltiga produkten. Vi ser därför till att bara arbeta med certifierade leverantörer som håller vad de lovar!

I samarbete med Maharani of Tirapunji tävlar jag ut denna fina skinnväska!

Tävlingsregler:

* Gå in och gilla Tirapunji på facebook

* Skriv i en kommentar till inlägget och berätta varför just du ska vinna denna väska.

Tävlingen avslutar 29/5¬† kl. 21.00!

 1. Ebba skriver:

  Jag har gillat på fb under namnet Ebba Andersson!

  Jag vill otroligt gärna vinna den här väskan! Inte till mig själv utan till min älskade mamma. För 2 veckor sedan blev hon rånad på sin väska samt alla värdesaker som fanns i. Det sjukaste är att detta hände klockan halv två, på dagen! 🙁 Mamma är jätte ledsen och rädd än idag, 2 veckor senare. Vill jätte gärna ge henne denna underbara väska för att pigga upp henne lite grann!

  kramar, Ebba 🙂

 2. Jag borde vinna eftersom det är minfödelsedag i morgon då tävlingen går ut, vilken födelsedagspresent det skulle vara 🙂
  Gillar redan på Fb.

 3. Jag borde vinna eftersom det är minfödelsedag i morgon då tävlingen går ut, vilken födelsedagspresent det skulle vara 🙂
  Gillar redan på Fb.

 4. Jag är gärna med och har gillat på FB (Emelie Johansson)
  Varför? Jo jag vill vinna denna till mig själv. Har slitit i månader men snart så, är jag färdigutbildad 🙂 Självklart vill jag vinna denna väskan som en liten belöning och så är den ju fruktansvärt snygg. Lite lyxig, precis som min sommar ska bli.

  Kram Emelie
  x_emelie@hotmail.com

 5. Jag är gärna med och har gillat på FB (Emelie Johansson)
  Varför? Jo jag vill vinna denna till mig själv. Har slitit i månader men snart så, är jag färdigutbildad 🙂 Självklart vill jag vinna denna väskan som en liten belöning och så är den ju fruktansvärt snygg. Lite lyxig, precis som min sommar ska bli.

  Kram Emelie
  x_emelie@hotmail.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..