Grytlappar och tips

Idag har jag och Peter fått varsinna grytlappar gjorda av Jennifer och Benny 🙂

image

Den svartvita har Benny sytt till mig och den rosa har Jennifer sytt till Peter ‚ô•

Idag fick jag hem ett litet paket av en tjej som heter Malin. Hon kom på någonting riktigt bra för 2 år sedan och jag gillar verkligen hennes produkt! Så enkelt och genialt 🙂

image

Flower scrub är en disktrasa med en inbyggd skrubbfunktion. Hur ofta har man inte blivit irriterad på intorkade matrester och annat smuts som inte går bort med enbart disktrasan? Med denna trasa slipper man använda nageln eller scottesvampen 🙂 som sagt, suverän uppfinning 🙂 Tack Malin för trasorna, kommer att ha mycket glädje av de 🙂

Idag har jag haft en givande samtal med en speciell människa som ska hjälpa mig med en utmaning resten av året. Nu bloggar jag från mobilen så jag kommer att återkomma till utmaningen under helgen och kanske även utmana er 😉

Kram kram ‚ô•

LOADING..