Inte glömd

De små rackarna glömde inte bort mig….eller det kanske de gjorde men de blev påminda om det¬†senare på dagen då de verkade ha fullt upp med att bara gå varandra i nerverna 😉

Jag har alltid bara 2 önskningar till morsdagen:

Att ha extrasnälla barn

Att få liljekonvaljer om de hunnit växa fram

Jag fick hälften i år 😀 Med lite bonus 😉

image

Vackra vilda blommor då barnen lyckades hitta bara 2st liljekonvaljer

image

Efter en till vända ut hittade de mera liljekonvaljer så det blev en fin bukett till mig ‚ô•

Ja, som ni ser så fick jag mina blommor…..alltså fick jag inga extra snälla barn 😀

Nä, igår var jag nog nästan redo att sälja de en och en – eller sälja iväg mig själv, vilket som.

Peter hade djävulskt ont typ vid ljumsken på vänster sida igår och var allt annat än i form för någonting överhuvudtaget men han är inte direkt den som bara lägger sig ner och ”dör” och eftersom vi har miljoner saker att göra inför flytten så kämpade vi på ändå. Normalt brukar barnen lyssna rätt bra när man ber de att hålla sig undan när man gör någonting som de inte får vara i vägen för men inte igår. Och var de inte i vägen så bråkades det eller tjatades om ditt och datt….hela tiden var det någonting som försvårade våra försök till att få saker gjorda *suck* Men så är det ju ibland med barn 😉 Fast igår skulle inte vara en sån dag ju enligt mina önskemål…..

Efter flytten ska jag nog ”rymma” iväg, ”tvinga” med mig Carola ut på middag eller nåt och bara njuta av några tjatfria timmar så det så ( Hoppas att du Carola är redo för det då och vad du än gör så lämna tjatet hemma du med¬†:-D ) 🙂

Jag hämtade Kevin från tåget igår kväll, han hade haft en kanon-helg i Göteborg med sin klass 🙂

Jennifer fick Robin Stjernbergs autograf skrivet på armen i lördags och nu har hon lite bekymmer över hur hon ska lyckas hålla den kvar så länge som möjligt 😀

image

Blir väl till att linda in det i plast vid duschningarna 😉

Jag har googlat lite om vad som kan vara knas med min mobil och testat det som kan testas för att få igång den men inget hjälper 🙁 Så surt när jag har varit extremt försiktig med mobilen sen skärmen byttes 🙁 Den var ju inte billig i inköp direkt och att lämna in den på lagning kostar ändå 499kr i självrisk så snart har man betalat 1000 spänn bara i självrisk inom ett halvår. Har nästan lust att bara köpa en ny telefon i stället…..fast det har jag inte råd med just nu tyvärr¬† *dubbel suck*

Små bekymmer egentligen men jag gillar bara inte när dyra tekniska saker går sönder utan någon förklarlig anledning 😉

Idag har jag pratat med barnens nya skola och fått telefonnummer till allas nya lärare så att vi kan boka in ett besöks-datum inom kort 🙂 Ska även ringa och prata med nya förskolan så vi kan hälsa på där också 🙂

Ikväll ska jag baka lite gott, imorgon ska jag bjuda på lite hejdå-fika på förskolan 🙂

Nu ska jag samla ihop latmasken i mig och få någonting gjort !

Kram kram ‚ô•

 1. Haha, jag är alltid på när det vankas roligheter med dig 🙂
  Jag är dessutom så bra på att tjata själv så det märks ingen skillnad om du lämnar ditt tjat hemma;) hehe. Ser fram emot det <3

 2. Haha, jag är alltid på när det vankas roligheter med dig 🙂
  Jag är dessutom så bra på att tjata själv så det märks ingen skillnad om du lämnar ditt tjat hemma;) hehe. Ser fram emot det <3

 3. Anna W skriver:

  Hej. Duktiga ni är som kämpar på inför stundande flytt! Och instämmer i föregående kommentarer – du om någon ska ju inte kalla dig lat 🙂
  Vilken förskola ska barnen gå på i Björklinge? Har kompisar som har barn på Skrindan resp. Ramsjö.
  Vet du vilka lärare skolbarnen får (låg- o mellanstadiet)? Har själv jobbat på Björklinge skola så är lite nyfiken 🙂
  Lycka till med flytten! Kram :).

 4. Anna W skriver:

  Hej. Duktiga ni är som kämpar på inför stundande flytt! Och instämmer i föregående kommentarer – du om någon ska ju inte kalla dig lat 🙂
  Vilken förskola ska barnen gå på i Björklinge? Har kompisar som har barn på Skrindan resp. Ramsjö.
  Vet du vilka lärare skolbarnen får (låg- o mellanstadiet)? Har själv jobbat på Björklinge skola så är lite nyfiken 🙂
  Lycka till med flytten! Kram :).

 5. Du är inte lat på nått vis. Det där med ljumsken är inte att leka med, den kan brista. Han bör kolla upp det om han behöver fixa det. Han bör inte bära så mycket, vilket är lättare sagt än gjort nu när ni ska flytta. Kommer väldigt olägligt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..