Vet ni vad?

 

Jag gillar verkligen er, mina kära läsare ‚ô•

Jag gillar att få läsa era kommentarer och att ni ger er synpunkt i många saker och får ofta mig till att tänka både djupare och bredare på vissa saker 🙂

Ibland ser man ju¬†liksom bara det som är precis ”framför” näsan och fastnar där och glömmer¬†bort att se på saken med¬†lite andra ögon.¬†Jag tycker att det är så jäkla bra att jag har er som ibland i både viktiga och mindre viktiga saker breddar min synvinkel och det tar jag tacksamt emot!

Jag kanske inte alltid håller med om allt med er och vice versa men det viktiga är att ni får mig att växa som människa och ni hjälper mig ofta till att tänka i många olika sorters banor och det älskar jag er för ‚ô•

Tack för att ni finns!

Angående mitt förra inlägg om majblommorna så blev jag berörd till det negativa hållet då jag själv har uppfostrat en son med ADHD och vet att han hade klarat av att gå på ett läger trots sin diagnos. Tyvärr kan jag ibland tycka att diagnosen ADHD är som ett elakartat stämpel och inte alla vet att i stort sett alla med ADHD är olika och deras ”symptom” kan skilja sig enormt mycket från en annan med ADHD. Bara för att man har träffat en med ADHD så betyder det inte att alla har det samma beteendet. Man kan vara utåtagerande i olika grader lika så som man kan vara inåtagerande i olika grader och allt där i mellan.

HÄR har majblommornas riksförbund gett sin förklaring till just detta fall 😉

Jag tycker att majblommorna gör generellt ett väldigt bra jobb och det finns enormt många barn i Sverige som får glädje av att de finns. Och därför tänker inte jag sluta att köpa deras blommor men jag hoppas att de hela tiden gör sitt bästa med att se över de bristerna som finns. Att hjälpen hamnar hos de som verkligen behöver den utan diskrimineringar 🙂

 1. Ida skriver:

  Hej! Vad tragiskt att barn med ADHD inte ska få åka på läger med andra barn, jag fick diagnosen ADHD i vuxen ålder och åkte massor på läger som barn. Så varför skulle inte dagens ADHD barn klara av det. Föräldrarna känner sina barn bäst och säger de att de klarar deet så borde det inte vara ett problem. Tur att problemet kommer fram kram

 2. Ida skriver:

  Hej! Vad tragiskt att barn med ADHD inte ska få åka på läger med andra barn, jag fick diagnosen ADHD i vuxen ålder och åkte massor på läger som barn. Så varför skulle inte dagens ADHD barn klara av det. Föräldrarna känner sina barn bäst och säger de att de klarar deet så borde det inte vara ett problem. Tur att problemet kommer fram kram

 3. Lilian skriver:

  Måste säg att du ”stigit i graderna” i mina ögon nu när jag läst din blogg ett tag. I många fall har jag absolut inte dina åsikter. (Gäller bl.a barnantalet där min åsikt är baserad på min egen uppväxt i stor familj).Du har ett väldigt sunt sätt att respktera och förstå andras åsikter. Och : Var sjutton får du all ork ifrån??Tänker på antal barn, pågående graviditet, flytt, och dessutom bakande mitt i alltihop. Var lite rädd om dig också. Kram

 4. Lilian skriver:

  Måste säg att du ”stigit i graderna” i mina ögon nu när jag läst din blogg ett tag. I många fall har jag absolut inte dina åsikter. (Gäller bl.a barnantalet där min åsikt är baserad på min egen uppväxt i stor familj).Du har ett väldigt sunt sätt att respktera och förstå andras åsikter. Och : Var sjutton får du all ork ifrån??Tänker på antal barn, pågående graviditet, flytt, och dessutom bakande mitt i alltihop. Var lite rädd om dig också. Kram

 5. Agneta skriver:

  Skriver som så många andra här att jag läser din blogg varje dag och det är så roligt att följa er vardag. Känns ju som att man känner er lite genom att ni har varit på tv. Jag tycker du skriver jättebra och jag gillar er familj!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..