Bm, vardagslyx m.m

Igår morse hade jag tid hos barnmorskan, den sista gången i Enköping vilket är lite tråkigt då jag hade fått en urgullig barnmorska. Jag blev lite smått stressad då jag skulle parkera och kom ihåg att just där runt sjukhuset behövde man en p-skiva och givetvis så hade jag ingen och hittade ingen någonstans heller. Så jag fick leta efter en plats att parkera på som inte krävde en p-skiva och därmed också gå en längre bit och därmed komma lite sent till bm 😀

Det man inte har i huvudet får man visst ha i bena 😀

Fram kom jag i alla fall, frustandes som en liten valross ( om de nu frustar, ingen aning 😀 ) och smått svettig. Besöket gick bara bra förutom att vikten har ökat mer än vad jag ville ha vetskap om och järnvärdet var dåligt, nere på 103 nu. Älva var sitt vanliga glada jag och bara skrattar åt allt och alla. Det spelar ingen roll var man är eller vem hon träffar, så fort någon tittar på henne så flinar hon och charmar de flesta 😀

Stannade till vid Maxi på vägen hem och sen hem för att baka någonting till Victor. Det mesta har jag packat ner kom jag på senare men fick ihop en sockerkaka som sen delades i varsinna bitar, på med grädde och färska jordgubbar och det blev goda snabb-bakelser som uppskattades av alla 🙂

Medans jag donade med mitt hade Peter slitit hårt hemma. Vi är rätt trötta och ledbrutna vid det här laget och önskar verkligen att allt kunde vara klart nu. Det är ingen fest att flytta banne mig men man får se framåt och om ett par dagar så är det värsta görat gjort så man kan börja varva ner tempot lite. Men just nu känns det som att vi aldrig hinner bli klara i tid. Igår kväll hade bla Nina med flera en event i Enköping, vardagslyx. Jag hade planerat att hoppa över den då jag kände att tiden räckte inte till men efter många om och men så tyckte Peter att jag skulle ändå åka dit så till slut blev det så och Älva fick hänga med 🙂 Jag åkte dit med Jossan som är barnens fröken på förskolan.

Vi fick en trevlig kväll och det var väldigt många som kom dit 🙂

Vi åt gott, lyssnade på trubadur som var Ninas man Tony och såg på modevisning.

Min vän Jenny som har Lantlollorna ihop med Susanne var med och jag blev så stolt över de – så underbart fina kläder de visade upp 🙂

image

Jossan och Älva

image

God mat

image

Och bra musik 🙂

Tack ni alla som arrangerade vardagslyx ‚ô•

Fick föresten hem min egen Tirapunji-väska jag beställt igår. Jag har bara svarta väskor, har aldrig vågat mig på någonting annat så nu ville jag ta ut svängarna lite och det fanns ju många fina färger att välja mellan. Så jag gick all in och valde denna väska

image

Otroligt snygg är den och allt annat än neutral 😀

Och jag gillar den skarpt 🙂

Nu ska jag fortsätta med jobbet här hemma….

Kram kram ‚ô•

    1. Hela texten kom tydligen inte med

    1. Hela texten kom tydligen inte med

  1. Loppan skriver:

    Tips – Skriv datum och tid på en lapp i vindrutan så behövs ingen p-skiva.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..