ANNONS

Utmaning med Svensk fågel

/

Jag fick en förfrågan för ett antal veckor sedan om jag ville vara med på en utmaning¬†- Pippi på Svensk fågel.

Vi är Sju bloggare har antagit utmaningen att leva hälsosammare och kommer under resten av året att coachas av TV4:s tränings- och kostexpert Leila Söderholm och Ubbe Kvarnefält från Sveriges Mästerkock.

Jag antog utmaningen med glädje. Dels så har jag släppt alla mina hälsosammare principer och gett helt efter alla cravings och begär nu under graviditeten och ju fler kilon jag lägger på mig desto mera dåligt samvete får jag 🙁 Att få bra och enkla mattips och sätta upp en enklare tränings-program av Leila är guld värt. Jag kommer inte att slita stenhårt utan jobba lite smått för att stärka kroppen inför förlossningen. Sen en tid efter förlossningen kommer jag tillsammans med Leila sätta upp helt nya mål så att jag kommer tillbaka till de vanliga banorna 🙂

Starten med utmaningen kom lite fel, mitt i all packning och flytten och annan stress så jag har inte riktigt kommit igång med allt så bra som det var tänkt men jag har hunnit med några promenader och även ändrat lite på kosten. Nu när allt börjar lugna ner sig mera på hemmafronten så kommer jag att i första hand bli ännu duktigare med kosten och även öka på träningen lite till 🙂

Vi som är pippi på Svensk fågel:

Vimmelmamman

Dianas drömmar

56 kilo

Apan satt i granen

Vi 3 mot världen

Kycklingbonden

Ni som vill kan dessutom enkelt följa oss på Svensk fågels facebooksida HÄR 🙂

Vi kommer i perioder även att utvärdera våra egna delmål med en av dessa söta kycklingar

Snart är det dags för vår första utvärdering…..

Nu ska jag fixa lite lunch åt de hungriga små vargarna som ylar allt högre 😀

Puss ‚ô•

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00