Gunga, blommor m.m

Idag har det då regnat, varit soligt och även åskat vartannat….så fort barnen har gått ut för att leka så har det börjat regna igen 😀 eftermiddagen bjöd i alla fall på lite bättre väder och lyckan var stor när pappa kom hem och hade med sig en ny gunga till Älva. Stackars lill-fia har ju inte upplevt det roliga med gungor ännu så det blev en lyckad premiär-gungning för henne 🙂 Hon tyckte verkligen om att gunga och satt där i säkert en timme 🙂

image

Peter kom även hem med en stor kruka liljor till mig ‚ô• De har han nu planterat ute på trädgården vilket man kunde göra enligt texten på blommorna. Så nu får vi hålla tummarna att de inte dör inom en vecka 😉 De vackra pionerna som finns på tomten håller ocks嬆på att slå ut när som helst 🙂

image

Peter planterade även vår lilla äppelträd och Älvas körsbärsträd som givetvis fick flytta med oss 🙂 Hoppas att de också gillar sin nya ”bostad”.

Grannen har några katter de också. Utekatter som är mera vilda än tama enligt grannarna. På kvällarna kommer en av deras katter till vår tomt och bråkar med stackars Fluffis 🙁 Även Fluffis är ute heltid numera och trivs bra med det förutom bråken med grannkatten. Finns det nåt vi kan göra åt katternas tjafs eller går sånt över med tiden?

Idag äntligen fick jag hem ett paket jag beställt till tolvan – En babynest från¬†Cinolino. Tyget har jag valt och gillar det skarpt 🙂 Tänka sig att det mesta är klart inför tolvans ankomst – jag är tidigt denna gång 😀 Kläder har jag inte tagit itu med ännu dock och det får nog dröja ett antal veckor med de innan det behövs göras 😉

image

Tolvans snygga babynest 🙂
Imorgon hoppas vi på att bli helt klara med gamla stället, vi får slita järnet för det men vi ser samtidigt fram emot att få ägna all vår tid till nya huset 😉 Vad ska ni hitta på under helgen?

Idag kom jag också ihåg att boka en tid till nya mödrarvården. Några av er rekomenderade hjärtat i Uppsala och strax innan vi flyttade ringde jag dit och lämnade 2st meddelanden men ingen har ringt tillbaka till mig så det fick då bli den mvc som jag numera tillhör 😉 Det blir säker jättebra, jag är ju inte direkt någon nybörjare i detta och det är bara ett par besök det handlar om innan det är dags att föda 🙂 Den 26/6 ska jag dit.

Vi är sugna på att hitta en ny ( <— bättre begagnad ) bil till mig. Jag har aldrig riktigt gillat min nuvarande bil även om den funkar som den ska i det stora hela.

Vi är mest inne på en sån här bil

En Renault Grand Escape 7-sittsig.

Någon som har en sådan??¬†Är det en bra bil?

Förhoppningsvis hittar vi ett lämpligt objekt innan semestern 🙂

Nu ska jag göra kväll och samla på mig massa nya krafter till imorgon…

Kram kram ‚ô•

 1. Min pappa jobbar med bilar så jag har lärt mig en hel del jag skulle skarpt rekommendera wolkswagen-touran, eller toyota när vi pratar stora bilar. renault har alldeles för mycket fel generellt, det har min sambos föräldrar fått erfara flera gånger tyvärr. sambons föräldrar har även en wolkswagen-caravell och är nöjda med den, men den känner nu väl till sedan tidigare?

  hoppas det löser sig,

  ha en skön midsommar!

 2. Min pappa jobbar med bilar så jag har lärt mig en hel del jag skulle skarpt rekommendera wolkswagen-touran, eller toyota när vi pratar stora bilar. renault har alldeles för mycket fel generellt, det har min sambos föräldrar fått erfara flera gånger tyvärr. sambons föräldrar har även en wolkswagen-caravell och är nöjda med den, men den känner nu väl till sedan tidigare?

  hoppas det löser sig,

  ha en skön midsommar!

 3. Vi har precis sålt vår Renault Espace, Superbra bil som har en plastkaross, så om man inte har tid eller tycker om att laga rost så är den underbar. Vad gäller plats så tog vi ut alla barnens säten och fick då plats med en hel delad bokhylla. Så den ser inte så stor ut, men har ett enormt lastutrymme. Den har en skön nybilskänsla även om man hittar en lite äldre modell. Bästa bil jag haft och vi har 7 barn.

 4. Vi har precis sålt vår Renault Espace, Superbra bil som har en plastkaross, så om man inte har tid eller tycker om att laga rost så är den underbar. Vad gäller plats så tog vi ut alla barnens säten och fick då plats med en hel delad bokhylla. Så den ser inte så stor ut, men har ett enormt lastutrymme. Den har en skön nybilskänsla även om man hittar en lite äldre modell. Bästa bil jag haft och vi har 7 barn.

 5. Emelie skriver:

  Jag rekomenderar verkligen en toyota corolla verso! Dt är en grymt skön bil att åka i, med 7 säten!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..