Planändring

Peter åkte tidigt i morse till Torstuna för att tömma resterande sakerna och fixa lite annat. Meningen var att jag skulle åka dit i eftersläp och städa. Nu har vi dock ändrat lite på planerna så idag ser Peter till att få huset helt tomt och imorgon åker vi dit tillsammans och städar. Och det betyder att jag och barnen har fått njuta av det sköna vädret idag istället 😉

image

En fruktstund ute i det gröna 🙂

Tack för era biltips, flera mottages gärna 🙂 Jag ska kika närmare på de andra alternativ som vissa av er har kommit med 🙂 Jag har en Cheva Transsport idag…vill ha en 7-sittsig bil, har aldrig kört en större variant som tex caravelle och de skrämmer mig lite 😀 Oftast kommer jag att ha Thor, Nellie, Älva och snart då bebisen att åka med så det är viktigt att deras större bilbarnsstolar får plats i bilen 😉

image

Thor fick en ny cykel igår, nu måste vi bara hitta en pump i någon kartong eller köpa en ny pump vilket är garanterat smidigare :-D¬† Allas cykelhjälmar ska också rotas fram ur packningarna. Undrar om det kan vara läge att ta fram min tantcykel också..? Den har jag inte använt på mååånga år så lite sugen är jag allt 😉 Undrar bara om min otympliga gravidkropp orkar med cykelturer 😀
Återstår att se…
Kram kram ‚ô•

 1. Skönt för er att du tog det lite lungt och kunde njuta av det fina vädret denna dag,
  det behöver du.
  Hoppas ni får det lite lugnare nu när ni är klara med flyttstädet och kan fokusera på det nya huset.

 2. Skönt för er att du tog det lite lungt och kunde njuta av det fina vädret denna dag,
  det behöver du.
  Hoppas ni får det lite lugnare nu när ni är klara med flyttstädet och kan fokusera på det nya huset.

 3. Hej!!
  Vill rekommenderar Ford s-Max, den går att få till sju säten.. Lycka till med bilköpet!

 4. Hej!!
  Vill rekommenderar Ford s-Max, den går att få till sju säten.. Lycka till med bilköpet!

 5. Hej Mirka!
  Jag har en Reunalt traffic 9-sits den är stor men man vänjer sig fort och den har gott om utrymme och ett stort bagage.
  Skönt att njuta av värmen hoppas den håller i sig:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..