Utvärdering – pippi på svensk fågel

 

Denna första utvärdering på min utmaning med pippi på Svensk fågel skulle jag ha gjort igår men av vissa förklariga skäl så han jag inte riktigt med det 😉

Jag har haft en tuff start på att lyckas med de målen jag i samspråk med Laila gjort. Flytten har inte gett mig så mycket utrymme till att orka göra mitt absolut bästa direkt. Men jag har gjort så bra ifrån mig som jag har kunnat. Det har blivit ett par promenader och då räknar jag inte med all ”träning” jag fått under flyttstädningen 😀 Maten har det varit si och så med….jag har inte riktigt hunnit med att testa de lunch-tips jag fått av Laila men det kommer jag att göra nu när all annan press är borta 😉

Min utvärdering för denna första period blir:

Jag är inte helt nöjd med perioden som varit och min insats därav blir det en neutral pippi denna gång.

Tips från Leila till mig:

Några förslag på Luncher:
Stek en knippe sparris i smör ca¬† 5 minuter på medelhög värme, servera med parmesan och solrosfrön.
Eller så är det gott med Sparris och Parma skinka¬† med Fetaost.
Zucchini som du steker i skivor¬† eller tärningar och serverar med spentblad, tomat i små bitar och¬† kryddar
med lite parmesan. Till det kan du äta, Rökt¬† kalkon eller skinka.
Linssoppa
2 liter vatten
4 grönsaksbuljongstärningar
Tomatpuré en halv tub
2 Potatisar
2 Stora morötter
3 citroner
2 dl röda linser
Blanda vatten, buljong, tomatpuré och finhackad¬† potatis med skal samt morötter i en kastrull
och låt det koka i ca 10 minuter häll i linserna¬† och låt soppan koka i 10 minuter till.
Häll i citronsaften som du pressat när det är¬† några minuter kvar av koktiden.
Ät med grovt finsk bröd!
Sömn:¬† Immunförsvaret behöver ca 6,5¬† timme på att återhämta sig. Försök att ligga i sängen minst 7 timmar per¬† natt.
Vila gärna en stund p嬆 dagen nu när du är gravid.

  1. Helena skriver:

    Personligen tycker jag att du ska chilla istället för att försöka vara på topp, ät det du orkar laga och pressa dig inte till något. Med tanke på hur hårt ni slitit med flytten tror jag på nervarvning, kram till dig och hela familjen,

  2. Helena skriver:

    Personligen tycker jag att du ska chilla istället för att försöka vara på topp, ät det du orkar laga och pressa dig inte till något. Med tanke på hur hårt ni slitit med flytten tror jag på nervarvning, kram till dig och hela familjen,

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..