ANNONS

Hello

/

Älva sover, några barn leker ute och jag sitter ute och bara njuter av livet 🙂

image

Notera pojken bakom till höger om mig 😀
Har hämtat ett paket, en mammaklänning som jag beställt och köpte hem glass till barnen

image

Nellie smaskar i sig glass 🙂
Det verkar som att Fnulis håller på att överger sina ungar, hon är knappt med de alls och försvinner så hon är borta låånga stunder. Fluffis går ibland och lägger sig hos de istället när Fnulis är borta. Idag har Peter köpt ersättningsmat till de små så vi får hoppas på att de reder sig bra ändå 🙂
Har läst runt och även fått massa tips från vänner som kan mera om sånt här så jag är inte så orolig längre 😉
Nu ska vi äta lite sen lunch ( hade en lika sen frulle ).
Kram kram

15
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00