Barnens överaskning till pappa m.m

Vi har haft en målare här under de senaste veckorna för att måla huset, det har tagit sin tid då han har inte kunnat vara här dagligen men nu äntligen börjar allt bli klart…max en heldag kvar 🙂 Då kan vi äntligen få upp studsmattan och en pool för barnen utan att de är i vägen för lyftkranen. Idag sa han, målar-killen någonting som kändes bra att höra – ett bevis på att det många tror om oss som har väldans många barn är bara deras fördomar då de vet inte bättre. Han sa: ”Du…jag måste bara få säga att det är så lugnt här hos er trots många barn hemma! När jag fick höra, innan jag kom hit att ni hade 11 barn så förväntade jag mig massa skrik och stök men det är ju hur lugnt och trevligt som helst här :-)” Tack Robert, det vad härligt att få höra 😉
Tyvärr så är det ju precis så många som aldrig träffat oss tror – många barn = skrik och kaos. Och ack så fel de har…det behöver inte alls vara mera livat med många barn i huset. De andra stora familjerna vi umgåtts med tex Carolas eller Annicas har det väldigt likt oss och när vi träffas så är det även då otroligt lugnt 🙂 Så det är skönt att ibland få en bekräftelse om det av någon utomstående som blivitt glatt överaskad 🙂 Nu säger jag absolut inte att det bara är frid och fröjd jämt och ständigt för nog kan ungarna fightas och skrikas men det är inte värre än hos de med 2 barn 😀 Syskonkärleken är ju vad det är 😉 Eller som den trotsen som Nellie är i just nu – holy f**k vad hon testar mitt tålamod ena stunden och andra stunder är hon som än liten ängel 😀 Hon kör gärna med stilen: Om jag skriker tillräkligt högt och länge så får jag min vilja igenom till slut! Jag är envis och vägrar ge efter så nu är det bara att vänta ut denna trots 😀 Stundtals väldigt tålamods prövande, ibland vill jag bara sticka huvet i sanden typ men det går över 😉
Kusinen Denise åkte hem idag och Benny och Victor kom hem. Linnea ville måla Selina och det hade inte hon någonting emot 😀

image

Vi kanske har en blivande make up-artist i huset 😉
Tjejerna hade ju lovat att servera pappa den maten han önskade sig så jag fick snällt ge de en hjälpande hand. Vi började med att baka lite kärleksmums som han skulle få till efterrätt. De hade lovat Peter oxfilé men det var tänkt att ge honom kött som fanns i frysen och nån oxfilé har vi inte där 😉 Men när jag åkte till affären för att handla florsocker så vart jag lite full i fan och köpte 2 skivor oxfilé i alla fall 😉 Det är maken värd ‚ô•

image

Middag till pappa 🙂 Vi andra nöjde oss med vanlig husmanskost 😀
Efter middagen fick han sin kärleksmums och barnen fick även gå över till våra grannar och ge de lite kärleksmums. Tillbaka med sig hem fick de en bukett fina blommor som grann-tanten hämtade från sin trädgård 🙂

image

Underbart vackert!
Efter maten var vi ute och Peter hade lite terapi-göra som resulterade i bla dessa fina verk

image

Linnéa ville bara bjuda på en knasbild medans pappa jobbade med barken 😉
Imorgon ska jag till barnmorskan, hoppas att jag hittar dit utan större problem bara, får nog åka i god tid 😉 Tar med mig de minsta så får resten vara hemma med Kevin och Linnéa medans.
Jag tänkte också försöka ta mig tid till att sitta vid datorn så jag kan lägga ut en tävling åt er 🙂 Jag bloggar just nu mest via mobilen då jag har lagt undan datorn så att jag ska slippa höra barnens tjat om att sitta vid den och spela.. är den inte framme så blir de inte heller frestade 😀 Funkar perfekt 😉 Nu ska jag glo lite på tv:n … kram ‚ô•

 1. Emelie skriver:

  JA du duktig är hon på att sminka iallafall 😀
  Självklart är de fördomar, folk har fördomar om allt.
  Hoppas det går bra hos BM imorn.
  KRAM

 2. Emelie skriver:

  JA du duktig är hon på att sminka iallafall 😀
  Självklart är de fördomar, folk har fördomar om allt.
  Hoppas det går bra hos BM imorn.
  KRAM

 3. Helene skriver:

  Vilka underbara barn. Gulligt att fixa lyxmiddag till pappa.Jag beundrar ditt tålamod och energi.. Våra tre barn är vuxna och har nyss lämnat boet. All den tid och omtanke de har fått ger de tillbaka nu. Härligt att ni hittat så fint boende. Tyvärr finns det bittra människor, som gärna kommer med negativa synpunkter.Förstår inte att man orkar. Blir glad när jag läser din blogg. Den är rak och positiv. Njut av er stora rikedom,och ha en skön sommar!

 4. Helene skriver:

  Vilka underbara barn. Gulligt att fixa lyxmiddag till pappa.Jag beundrar ditt tålamod och energi.. Våra tre barn är vuxna och har nyss lämnat boet. All den tid och omtanke de har fått ger de tillbaka nu. Härligt att ni hittat så fint boende. Tyvärr finns det bittra människor, som gärna kommer med negativa synpunkter.Förstår inte att man orkar. Blir glad när jag läser din blogg. Den är rak och positiv. Njut av er stora rikedom,och ha en skön sommar!

 5. Beundrar er!!
  Du verkar njuta fullt ut av livet som mamma!
  Inte en självklarhet i dagens samhälle!
  Jag njuter av livet som mamma till mina 3 små.
  Ha det bäst & ta hand om varandra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..