Höst….redan…?

Vilken tur att vi åkte till stranden och badade igår för idag är det ju värsta höstvädret ute 😀

Barnen hoppade direkt ner i vattnet och där var de i långa stunder. Själv doppade jag ena foten och det räckte för min del, hade jag haft pungkulor så hade de krypit in i blixtens fart så kallt tyckte jag att det var 😀

Jag är en badkruka så är det bara 🙂 Älva vägrade att gå nära vattnet och nöjde sig med att sitta och leka med sanden så oss gick det ingen nöd på 😉

image

När barnen hade badat länge började de leka på stranden och sen letade de efter snäckor 🙂

Till slut började hungern komma och vi åkte hem. Jag¬† hade förberett middagen som stog klar och väntade på oss vilket var ett smart drag 🙂

Efter maten var vi ute och gosade med katterna som är riktigt busiga nu. De blir redan 8 veckor imorgon ‚ô•

image

Den röda katten överst är en hane och har döpts till Simba. Svarta katten bredvid är också en hane och heter Kovo.

Svarta katten nere är en hona och heter Kiara. Röda katten nere är en hane och heter Skalman.

Simba och Skalman är väldigt lika varann men Simba är något ljusare. Kiara är lite lurvigare än de andra ungarna.

Om någon är intresserad av de så maila mig 😉 mirka_karanko@hotmail.com

Idag har varit en seg dag. Inte mycket som har blivit gjort. Peter har åkt iväg med nästan alla barnen och jag har passat på att se det senaste avsnittet av 16 and still counting ( Råkade skriva fel sist – det ska vara 16 inte 10 ) 🙂

Benny tittade på det en stund när det handlade om just familjen med 16 barn och ojade sig lite över hur många de var…..tills jag sa till honom att de är ju bara 4 fler än oss när vår bebis är född 😀 Faktum är att våra barn tänker inte riktigt på att vi är så många som vi är 😉

Jag har även hunnit förbereda lite inför middagen, barnen har önskat sig pastasallad idag.

Jag måste hitta min symaskin någonstans bland miljoner kartonger i källaren. Har ett antal gardiner som är för långa och behövs sys upp lite.

Jag har börjat svullna på lite grann om fingrarna så nu har jag tagit av mig alla ringarna, vill inte riskera att de fastnar och måste klippas upp 😉 Det har jag fått göra en gång med en guldring så det misstaget gör jag inte om….

Nu låter det som att familjen kommit hem 😉

Kram kram ‚ô•

 1. Å vilka sötisar. De är så goa i den åldern men blir ännu goare då de blir äldre. Hoppas de kommer till bra hem där folk bryr sig om dom och inte slänger ut dom så fort de blivit ett år. Ni som tar dom, tänk på at ni ska ha katten i 14-20 år. Ger ni kärlek till den så får ni mångdubbelt tillbaka.

 2. Å vilka sötisar. De är så goa i den åldern men blir ännu goare då de blir äldre. Hoppas de kommer till bra hem där folk bryr sig om dom och inte slänger ut dom så fort de blivit ett år. Ni som tar dom, tänk på at ni ska ha katten i 14-20 år. Ger ni kärlek till den så får ni mångdubbelt tillbaka.

 3. Nina skriver:

  Passande klänning LinnÅa har på sig 🙂

 4. Nina skriver:

  Passande klänning LinnÅa har på sig 🙂

 5. Ester skriver:

  Åh.. Simba är verkligen söt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..