Flitiga barn :-)

Ibland behövs det inte mycket för att få barnen till att sysselsätta sig med någonting.¬† Peter hittade här om dagen en fin bit av en en ( en buske ) och började tälja en, som Thor säger shot gun av den. Nu har flera av barnen suttit i långa stunder och täljt sina pinnar 🙂 Ska bli spännande att se vad resultatet blir 😉 Jag kommer ihåg alla otroligt fina kreationer min morfar gjorde av just en – handtag m.m

image

Kevin har idag sysselsatt sig med lite pyssel han också. Han har börjat omvandla 2 st gamla fula bänkar från en bokhylla. Han har slipat de och hunnit börja måla allt förutom luckorna 🙂 de ska han ha som tv-bänk i sitt rum sen när de är klara 😉
Jag tycker att det är så härligt när barnen följer i Peters pyssliga fotspår och han har så mycket roligt att lära de också 🙂 Jag själv är rätt fantasilös när det kommer till pyssel…

Vi har tänkt om ang. Parken zoo och kommer inte att åka dit. Vi var ju till Furuvik för dryga en månad sen också så det får räcka med en djurparks besök. Där emot så kommer vi nog att göra en tripp till Åland 😉
Just nu har jag en snarkande man som somnat i soffan och en bebis i magen som lever loppan och sparkas mot revbenen. Jag ska nog passa på att se på tv3 play innan sängen kallar.
Föresten så såg jag idag att de flesta av våra äppelträden är angripna av någon sorts ohyra 🙁 Är helt okunnig om såna här saker men ni kanske vet vad det är och vad man ska göra åt saken!
Det är klungor med typ tät spindelväv med massa små små svarta ( mörka ) djur i. Ser ut som spinn som jag en gång hade i nån växt hemma. .?
Ser ju framemot att få plocka massa goda äpplen men det kanske inte blir så med ohyran som sprids 🙁
Ska ta kort på det imorgon så får ni se..
Så till sist vill jag gratulera 3 killar i olika åldrar som allihopa fyller år just idag 😉
Grattis min ”pappa” på din dag ‚ô•
Grattis även till min lillebror som också fyller år idag ‚ô•
Och till sist ett grattis till Carolas lilla busfrö Jamie som fyller 2 år idag ‚ô•
Hoppas att ni har haft en härlig dag idag 🙂

image

Kram kram ‚ô•

 1. 3mamma skriver:

  Välkomna till Åland! Verkar som du har flera ålänningar som följer din blogg! Rätt årstid att besöka ön nu 😉

 2. 3mamma skriver:

  Välkomna till Åland! Verkar som du har flera ålänningar som följer din blogg! Rätt årstid att besöka ön nu 😉

 3. Monica skriver:

  Välkommen till Åland det är nu som det är som finast här. Beroende på när ni åker finns det mycket att titta på o gå på tex den här o nästa vecka rock off eller nu på lördag både bilutställning o cruising i marieham, nästa vecka tex vikingamarknad eller om man vill strosa omkring och bara titta sig runt finns fina badstränder eller mysiga restauranger, segelfartyget Pommern det enda i sitt slag som finns bevarat mmm. Hoppas ni får en fin resa.

 4. Monica skriver:

  Välkommen till Åland det är nu som det är som finast här. Beroende på när ni åker finns det mycket att titta på o gå på tex den här o nästa vecka rock off eller nu på lördag både bilutställning o cruising i marieham, nästa vecka tex vikingamarknad eller om man vill strosa omkring och bara titta sig runt finns fina badstränder eller mysiga restauranger, segelfartyget Pommern det enda i sitt slag som finns bevarat mmm. Hoppas ni får en fin resa.

 5. Välkomna till Åland! 😀 Kanske vi ses!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..