Dagarna rullar på

2 veckor av Peters semester har gått och eftersom vi inte har kunnat åka iväg på några större utflykter så har vi istället fått mera gjort hemma, mest då ute på tomten 🙂 Ingen verkar lida så nämnvärt heller, är nog mest jag och Peter som vill hitta på lite roligheter utanför hemmet. Och nästa helg har vi dels ett kalas i Torstuna vi ska till och ett bio-besök som väntar med Carola & co 😉

Det springs mycket in och ut dagarna i ända och jag sopar och dammsuger golven därefter – ett evigt jobb liksom tvätten, disken m.m 😀

image

Alices morgon-outfit 🙂

image

Nellie läser bok 😉

Peter har grävt färdigt på tomten och är nästintill klar men fick slut på jord så det måste inhandlas för att få allt jämt och fint.

Han är nästan i himmelriket när han går där ute och donar och det är ungarna också 😀 Jag är nöjd med att titta på och jag är en duktig åskådare ska ni veta – även ja sköter min uppgift exemplarisk 😉

image

Kvällarna är underbara och det är en fröjd att titta på solnedgången 🙂

Kvällsdopp har blivit ett måste för galningarna ungarna. Jag fattar inte hur de pallar att doppa sig i det iskalla vattnet när det är så kallt i luften dessutom 😀 Men om jag gräver djupt i minnesbanken så måste jag erkänna att jag var lika galen när jag var liten 😉

‚ô• ‚ô• ‚ô•

Nu har Peter tagit med sig några av barnen och åkt till affären. Jag passade på att skura golven och under tiden fick hemmavarande barnen snällt sitta uppe och glo på tv. Snart¬†hämtas Benny och Victor ¬†av Monika och Björn, de ska till sina bästisar för ett par dagars lek 🙂

Jag vet att ni är många som vill se bilder på huset och det kommer….jag har bara lite svårt med att hitta tid till det 😉 Har inte fått upp gardiner ännu i alla rummen och det är lite annat som ska också fixas innan jag känner mig nöjd så lite tålamod 😉 jagbehöversemestereftersemestern 😀

Nu mina vänner ska jag ta itu med tvätten….

Kramis ‚ô•

 1. Avundas din energi!!!
  Din livsglädje & kärlek till Peter!
  Njut här & nu ‚ù§
  Kram

 2. Avundas din energi!!!
  Din livsglädje & kärlek till Peter!
  Njut här & nu ‚ù§
  Kram

 3. Flicka lilla, ta dig tid för dig själv också!! Bilder på huset väntar vi gärna på, så hetsa inte! Vår nyfikenhet stillar vi…Kram och njut av tillvaron ‚ô•

 4. Flicka lilla, ta dig tid för dig själv också!! Bilder på huset väntar vi gärna på, så hetsa inte! Vår nyfikenhet stillar vi…Kram och njut av tillvaron ‚ô•

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..