Tröttheten tar över

Igår gick jag som en zombie, all ork var puts väck borta. Tröttheten kom ikapp mig big time. Vi gjorde inget speciellt, var ute, barnen hade vattenkrig och åkte en sväng till Jysk och Ica Maxi.

image

Idag är jag i vecka 34 + 1. Nu är det ca 4 veckor kvar tills vi får äntligen träffa vårt lilla mirakel ‚ô• Jag har fått in alla bebiskläder i tolvans byrå, nu är det bara blöjor, ersättning och flaskor kvar att köpa 😉

image

Magen vecka 34 + 0

Idag åkte Peter iväg till sin kompis som skulle fixa ett fel i min bil innan vardagen drar igång ordentligt med skolor, dagis m.m.
Min mamma, ”pappa”, lillebror med son och min storebrors sambo med deras dotter kom på besök idag 🙂 Det var bra länge sist och riktigt roligt att träffa de alla. Vi fikade, åt lunch ihop och bror min lekte massor med alla barnen 🙂 Jag fick ett försenat födelsedags present också

image

En underbar orkidé och Guess halsband + örhängen 🙂 Tusen tack ‚ô•
Efter mycket om och men kom regnet till slut framåt eftermiddagen och det var efterlängtat. Det regnar fortfarande och luften har blivit frisk och skön men det får gärna bli fint imorgon igen 😀
Linnéa har hållit på med sitt hår idag.¬† Hon kom ner från sitt rum och hade massa sugrör inlindade i håret – såg bra roligt ut 😀 Resultatet blev jättefint

image

Riktigt fina lockar 🙂

På torsdag börjar jag skola in Thor och Nellie på deras nya förskola.¬† Det känns som att tiden har gått alldeles för fort men samtidigt så ville vi få inskolningen klar innan bebisen kommer och Thor och Nellie ser verkligen framemot det 🙂
Jag har varit super dålig på att kolla mina mail den senaste tiden men ska ta tag i det imorgon. Kattungarna är redo för flytt nästa vecka och jag kommer att svara er alla som har visat intresse för de 😉

Sköt om er alla ni fina ‚ô•

 1. Ida L skriver:

  Jag fick heller aldrig amningen att funka med mitt första barn. Istället slet jag och grät i sex veckor för man ”ska” ju amma och ”alla kan”… Nu med mitt andra barn bestämde jag mig för att vara en glad mamma istället och har gett flaska från dag ett. Bästa beslutet jag tagit! Alla gör vad som passar bäst för sin familj.

 2. Ida L skriver:

  Jag fick heller aldrig amningen att funka med mitt första barn. Istället slet jag och grät i sex veckor för man ”ska” ju amma och ”alla kan”… Nu med mitt andra barn bestämde jag mig för att vara en glad mamma istället och har gett flaska från dag ett. Bästa beslutet jag tagit! Alla gör vad som passar bäst för sin familj.

 3. Måste bara säga det att jag tycker det är så underbart å se Linnea å att hon har hittat sin stil och vågar stå för den. Inte alla som törs det så applåder till henne!! <3 Plus att håret vart skitbra!! 😉

 4. Måste bara säga det att jag tycker det är så underbart å se Linnea å att hon har hittat sin stil och vågar stå för den. Inte alla som törs det så applåder till henne!! <3 Plus att håret vart skitbra!! 😉

 5. marie skriver:

  Hej
  Hur gjorde hon dom finna lockarna? kan ni inte skriva eller visa med bilder hur hon gjorde. Ser jätte jätte fint ut

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..