Tävling – Kellogg’s Special K

Vad¬†gillar ni för frukost?

Jag älskar fil/yoghurt med flingor och väljer helst fullkornsflingor. Och då är Kellogg’s special K¬†den godaste av de¬†:-)

Deras¬†nya special K red berries är min nya favorit och såå gott med fil och jag brukar även ha i lite russin

image

En av er har nu möjligheten till att vinna en kit som innehåller:

Nya Special K, frukostskålar från Iittala, skedar och tygservetter samlat i en fin strandväska.

Tävlingsregler:

Skriv en kommentar här under och motivera varför just du borde få vinna en speciel frukost 🙂

Tävlingen avslutas 5/8-13¬† kl. 12.00!

 1. Sanja skriver:

  Hej! Jag är nog utan tvekan Kellog’s K bästa kund. Jag har ätit dessa flingor varje morgon sedan jag var 12 år och idag är jag 25 år. Varje morgon när jag vaknar längtar jag till frukosten och att få äta dessa flingor. Folk runt omkring förstår inte att jag har ätit dessa flingor så länge. Vad kan jag säga mer än att jag älskar Kellog’s K.

 2. Sanja skriver:

  Hej! Jag är nog utan tvekan Kellog’s K bästa kund. Jag har ätit dessa flingor varje morgon sedan jag var 12 år och idag är jag 25 år. Varje morgon när jag vaknar längtar jag till frukosten och att få äta dessa flingor. Folk runt omkring förstår inte att jag har ätit dessa flingor så länge. Vad kan jag säga mer än att jag älskar Kellog’s K.

 3. Min syster fyller år snart och hon älskar k-special. Jag skulle villja vinna så jag kan ge det till henne.

 4. Min syster fyller år snart och hon älskar k-special. Jag skulle villja vinna så jag kan ge det till henne.

 5. Jag tycker det härlig och äta nya special k med familjen varje morgon ,
  De söta bären är jätte goda ,Jag älskar smaken alla bode prova och köpa 🙂 .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..