ANNONS

Jag kokar av ilska!

/

Nu jävlar min amma är jag förbannad på skolskjutsen!
För det första så har Linnéas skolbuss strulat de dagarna hon börjar sent och slutar sent och jag har fått köra henne. Har försökt få tag i någon i hennes skola för att be de lösa saken då det är deras uppgift att göra det men det är aldrig någon som svarar i telefon 🙁
Idag, nu kom droppen.
Linnea ringde nyss ( tack o lov att hon har mobil! ) och säger att bussen som ska köra hem henne, Jennifer och Benny har struntat i deras rop och tillsägelser och kört de till Uppsala busscentralen – 2 mil hemifrån har idiotjäveln till busschaufför lämnat barnen, ett ställe som de inte är det minsta bekanta med dessutom!!
Hur i helvete är människan funtad och framförallt hur i helvete kan han bara strunta i när barnen säger att han åker åt fel håll?!?
Större fittskalle får man leta efter och det ska han få höra också! Jävla idiot!

116
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00