ANNONS

Ge mig flera timmar

/

Dagarna går alldeles för fort och vi försöker hinna med så mycket som möjligt nu när Peter är ledig. Det ska målas lite mera, saker ska upp på väggarna och vi har försökt komma på smarta förvarings-lösningar.

Här bor Thor, Nellie och Älva 🙂

image

Till vänster finns 3st garderober. En matta saknas ännu men kommer nog till nästa vecka och Thor ska få en hylla.

image

Underbara tavlor gjorda av Nina ‚ô•

Allrummet är nästan klart och vi måste få tid till att montera ihop de 2 byråerna som vi köpte till tjejernas rum förra veckan. Mellan allt stök upp fixande blir det mycket mys med Lilja och de andra, Finns det någonting mera rogivande än att ha en liten sovande bebis på bröstet 🙂

Thor och Nellies tider på förskolan har ändrats lite då många föräldrar önskade sig att 20-timmars barn skulle gå tis-fre 5 tim/dag. Så nu är de på förskolan tis-fre mellan 8-13. Jag hade nog föredragit mellan kl. 9-14 men men, huvudsaken att det funkar bra för alla 😉 Thor och Nellie trivs superbra på förskolan och har kommit in i gemenskapet där väldigt bra.

Jag har köpt en kappa till köket men behöver såna där hörnböj till gardinstången. Böjen ska vara 135 grader men jag hittar bara 90 graders böjar 🙁 Finns det någon här som vet vart det kan finnas såna böjar så att jag får upp gardinen innan snön kommer 😉 😉

Imorgon åker jag till Enköping igen direkt efter att ha lämnat de små till förskolan. Ska fixa till mitt hår och hoppas på att jag blir nöjd med resultatet sen 😉

Under helgen kommer Janna och fotar oss till den nya headern hon ska knåpa ihop. Hon är grymt duktig och jag ser framemot vad hon ska hitta på för skoj 🙂

Nog babblat för idag – sängen kallar på mig nu 😀

Kram kram ‚ô•

70
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00