Ge mig flera timmar

Dagarna går alldeles för fort och vi försöker hinna med så mycket som möjligt nu när Peter är ledig. Det ska målas lite mera, saker ska upp på väggarna och vi har försökt komma på smarta förvarings-lösningar.

Här bor Thor, Nellie och Älva 🙂

image

Till vänster finns 3st garderober. En matta saknas ännu men kommer nog till nästa vecka och Thor ska få en hylla.

image

Underbara tavlor gjorda av Nina ‚ô•

Allrummet är nästan klart och vi måste få tid till att montera ihop de 2 byråerna som vi köpte till tjejernas rum förra veckan. Mellan allt stök upp fixande blir det mycket mys med Lilja och de andra, Finns det någonting mera rogivande än att ha en liten sovande bebis på bröstet 🙂

Thor och Nellies tider på förskolan har ändrats lite då många föräldrar önskade sig att 20-timmars barn skulle gå tis-fre 5 tim/dag. Så nu är de på förskolan tis-fre mellan 8-13. Jag hade nog föredragit mellan kl. 9-14 men men, huvudsaken att det funkar bra för alla 😉 Thor och Nellie trivs superbra på förskolan och har kommit in i gemenskapet där väldigt bra.

Jag har köpt en kappa till köket men behöver såna där hörnböj till gardinstången. Böjen ska vara 135 grader men jag hittar bara 90 graders böjar 🙁 Finns det någon här som vet vart det kan finnas såna böjar så att jag får upp gardinen innan snön kommer 😉 😉

Imorgon åker jag till Enköping igen direkt efter att ha lämnat de små till förskolan. Ska fixa till mitt hår och hoppas på att jag blir nöjd med resultatet sen 😉

Under helgen kommer Janna och fotar oss till den nya headern hon ska knåpa ihop. Hon är grymt duktig och jag ser framemot vad hon ska hitta på för skoj 🙂

Nog babblat för idag – sängen kallar på mig nu 😀

Kram kram ‚ô•

 1. Lisa skriver:

  Hahaha Älva och jag fyller på samma dag 🙂

 2. Lisa skriver:

  Hahaha Älva och jag fyller på samma dag 🙂

 3. Fia skriver:

  Glömde tillägga att jag jobbar i Uppsala kommun och inte alls långt ifrån björklinge så de borde va samma regler som gäller om det är kommunalt:)

 4. Fia skriver:

  Glömde tillägga att jag jobbar i Uppsala kommun och inte alls långt ifrån björklinge så de borde va samma regler som gäller om det är kommunalt:)

 5. Fia skriver:

  Hej!

  Grattis till Lilja och tack för en fin blogg:)

  Går barnen på privat eller kommunal förskola? På kommunal förskola så har man rätt att lägga sina 20 timmar som man vill oavsett vad de andra föräldrarna önskar. Där jag jobbar så har några föräldrar valt tre långa dagar typ 9-15.30, vissa har valt fyra dagar 9-14 och andra 8-13…..
  Alltså upp till var och en och vad som passar föräldrarna bäst, vi i förskolan är till för och det är kunden i fokus som gäller, så kolla upp det:)

  Kram

  1. mirkak skriver:

   Barnen går på privat förskola 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..