ANNONS

En dröm

/

Vilken dimma det var i morse! Jag skulle vara i Enköping kl.9 så det blev lite småstressigt på morgonkvisten. Kom iväg 10 minuter försenad och dimman var inte direkt till fördel och jag blev lite sen till min tid hos Linette.

Jag har läääänge velat göra hårförlängning, mest för att få håret lite tjockare och nu äntligen tog jag tag i saken 🙂 Jag valde att gå till Linetteshair i Enköping då jag har hört mycket bra om henne och även följt henne på fb länge. Och hon är inte bara duktig utan även mycket billigare än de i tex Stockholm 😉

image

Och jag blev inte missnöjd med resultatet 🙂

image

Det känns väldigt ovant just nu och eventuellt så kommer jag att klippa håret liiite kortare men som sagt…jag är supernöjd och glad att jag äntligen bestämde mig för att göra detta 🙂

image

Tack fina Linette 🙂

Jag har haft hårförlängning en gång tidigare för typ hundra år sedan ( <– läs 1992 ). Då var jag även svarthårig och nu har jag blivit jättesugen på att färga håret svart igen 😀 Men mest troligt så kommer jag inte våga ta ett sånt stort steg hur mycket sugen jag än må vara 😉

Hämtade Thor och Nellie på vägen hem och kände mig lite småstressad igen då Tommy från Expressen, han¬†som gjorde reportaget på oss när vi hade precis flyttat till Björklinge, ringde mig. De ville göra en uppföljare och helst ville de besöka oss idag kl. 16. Hann få i barnen mellis och börja lite med Victors läxor när Tommy och fotografen kom ca en halvtimme för tidigt. Peter hade precis åkt iväg med Benny som skulle iväg med sin klass och övernatta på Tallkrogen. Blev intervjuade och det togs massor med foton.

Sen lagades middag med turbofart då alla var superhungriga.

Idag är Lilja 2 veckor gammal ‚ô•

image

Tiden går fort – 2 veckor redan! Men ändå så har hon redan tagit en given plats i familjen och allas hjärtan 🙂

Imorgon kommer bvc på besök och Lilja ska vägas igen.

Själv undviker jag vågen som om den vore pestsmittad just nu 😀 Jag gillar inte att fortfarande se gravid ut och att behöva ha mammabyxor fortfarande då allt annat är alldeles för litet. Inte för att jag förväntar mig att ca 25 kg som jag gick upp bara ska försvinna så där huxflux, jag vet ju att det tar ett par månader tills jag börjar känna att kroppen börjar se ogravid ut igen men det är ändå frustrerande att inte få på sig annat än just mammakläder som man är såå less på att använda nu 😀

På måndag ska jag börja med lugna promenader och hålla mig till de under ett par veckor tills det är ok att börja träna ordentligt igen.

Vageln på ögonlocket börjar sakta bli bättre. Det är inte lika svullet längre i alla fall. Jag har testat med att gnugga eget saliv på ögonlocket, det¬†var enklaste husmorsknepet att ta sig till och kanske är det det som har hjälpt till 😉

Natti natt ‚ô•

59
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00