ANNONS

Bättre. … sämre

/

Jag trodde att mitt öga var på bättringsväg efter att vageln sprack i förrigår kväll och ut kom jäkla massa var. Idag ser den också bättre ut även fast själva bulan är kvar men inte lika röd och gul och lysande.

Men igår kväll började det ömma precis under samma öga, typ vid ögonfransarna och visst fasiken har det nu bildats en nu vagel – denna gång innanför¬†och jag är rödsvullen utanpå sucktamigfan!

Jag vet att jag skulle ha ringt till vc igår men det var så mycket annat som kom i vägen så jag väntade med det till idag. Har nu fått en läkartid till imorgon kl. 12.30 😉 Hoppas på att få någon sorts hjälp då peppar peppar….

Vi har varit nästintill mattfria i nya huset och bestämde oss till slut för att beställa nya mattor till vissa rum.¬†Hittade en kanonbra sida där vi beställde ifrån: ruugs.se och blev väldigt nöjd över deras mattor 🙂

Dels så kunde vi få mattorna exakt i den storleken som vi ville och de hade massa att välja mellan. Igår kom mattorna hem och kvaliten på de var mycket bättre än vad jag hade vågat hoppas på – väl värda varenda krona 🙂

image

Den här härliga mattan fick tjejerna

image

Nya mattor runt vår säng

Har inte hunnit fota de andra mattorna ännu men det kommer 😉 Det första jag gjorde var att testa dammsuga mattorna vilket kan vara bökigt men det gick hur lätt och smidigt som helst att göra!

Igår började Selina på kyrkans juniorkör och nästa vecka ska även Alice gå dit. Jag ska också så småningom¬† besöka deras öf tänkte jag.

Linnéa har klippt sig ganska så korthårig. nu slutar hennes hår precis ovanför axlarna. Jag hade velat att hon behöll sitt hår längre men men….Linnéa tycker att det är jobbigt med hennes enormt tjocka hår och hon är stor nog att bestämma själv hur hon vill ha håret 😉 Nu ska håret bara färgas och det blir till brunt efter mycket velande mellan olika färger…

Jag har testat mina vanliga byxor och får plats i de som är av större storlek. Har ett tag kvar innan jag kommer i strl. 38 igen men skitsamma bara jag slipper mammabyxorna 😀 Har börjat med lchf igen, det kändes som det bästa valet för mig. Promenad blev det inget av igår som jag hade tänkt mig då det regnade och jag har inte hunnit införskaffa ett regnskydd till syskonvagnen ännu. Testade dock att göra lite enklade styrkeövningar vilket känns i bena och rumpan idag 😀

Nu måste jag sätta fart med att väcka Älva och packa in oss i bilen för att hämta hem Thor och Nellie 😉

image

Kram kram ‚ô•

20
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00