ANNONS

Ooops!

/

På tal om stress hit och stress dit så tänker jag lägga skulden på mitt igår dagens icke-bloggande på just stress…. dagen igår ( och idag med för den delen ) gick i ett med knappt någon tid till en längre andningspaus 😀 Vissa dagar är ju lite mera fartfyllda än andra och man är också ibland lite av en tidsoptimist och tror att tiden går saktare än vad den gör 🙂

Nåja, då har ni i alla fall kanske hunnit sakna mig lite granna 😉 😉

Vad gjorde jag igår då egentligen…?¬† Det gick så fort så jag måste tänka igenom saken först 😀

När barnen hade lämnats till förskolan åkte jag och handlade på Maxi. Gjorde ingen storhandling eftersom Peter inte var med men lyckades ändå göra av med ca 2000 kr 😉 Köpte även lite nytt smink till mig fast hemma upptäckte jag att det blev fel färg på mascaran men men det få duga med brunt istället för svart denna gång….

Hann även med att besöka Lindex och Lager 157 och köpte nya brallor till killarna som är världsbästa på att förstöra sina byxor på nolltid. Det blev även 2st långärmade toppar till mig och lite nya strumpor till barnen m.m.

Sen har det rullat på hemma med allt och igår var jag sen såå dödstrött på kvällen att det blev en tidig sänggång 😉

Lilja brukar vakna runt kl. 4 – 5 och vill då ha mat. Och ibland somnar hon inte om direkt så klockan hinner bli runt 6. Idag somnade hon om kl. 5.30¬† och jag iddes inte lägg mig igen då.

image

Lite foton från dagen 🙂

Ikväll har Peter kämpat med att få bort en stor sten och det gick ju bra med bilens hjälp

page

Medans Peter höll på med stenen lekte Linnéa fotograf med Nellie som modell 🙂

Nellie

Sötnosen 🙂

image

Duktiga Linnéa med de konstigaste minerna 😉

Jag fick ett sms i morse av ¬†reporten från Expressen – Han ville bara meddela om att artikeln fanns i dagens tidning

image

Den finns även ute på nätet om ni vill läsa ;-)¬†EXPRESSEN

Igår fick vi hem ett paket med bla mössor till barnen av fina Annika Duckmark ‚ô•

image

Hennes Ocky-mössor m.m rekommenderar jag starkt dels för att de är fina men också för att en¬†peng av varje såld mössa går direkt till Operation Smile 🙂

image

Nu tänker jag sluta att babbla och försöka hinna sova lite innan Lilja vaknar¬†;-)

image

Kram och god natt ‚ô•

28
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00