ANNONS

Ikea-date

/

Brrrr, vad kallt det är på morgonen numera. Jag måste köpa en skön klädsel till min stol i bilen. Har skinnstolar och baken min får en mindre trevlig chock när jag sätter mig i bilen. Hualigen så kallt för rumpan 😀
Nu har jag börjat ta fram barnens varmare höst och vinterkläder men har massa kvar att rota fram.

image

Nellie älskar sina varma och sköna kläder från Vossatassar och jag testar min zebra tröja som jag inte riktigt vet om jag gillar den eller inte 😀

Efter dagis-lämningen åkte jag hem och hann fixa lite innan vi åkte till Ikea och en efterlängtad date med Carola.
Vi fikade och babblade på medans Jamie och Älva lekte runt för glatta livet 🙂

image

image

Våra små busfrön ‚ô•

image

Lilja fick en present av ”tant” Carola 🙂 Tack ‚ô•
Eftermiddagen har varit allt annat än lugn. Lilja har varit gnällig samtidigt som jag har försökt få nåt gjort. Läxor har gjorts och till slut fick jag ihop även lite middag till familjen 😉 Nu har Lilja bajsat som om hon hade aldrig gjort det förr och därefter har hon sovit som en prinsessa 😀

image

Tröttisarna ‚ô•
Imorgon har jag ett möte i Stockholm som kanske kan leda till någonting spännande. …vi får se ,-) Jag väntar även på ett förhoppningsvis givande samtal imorgon. På torsdag kommer Tv4 Uppsala och gör ett reportage 🙂

Barnen är mer eller mindre snoriga och hostiga. Förhoppningsvis håller det sig utan att bli alltför mycket sämre…
Kram kram ‚ô•

24
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00