ANNONS

Hösten kom

/

Och den kom med besked för fasiken så kallt och ruggigt det är på morgonen nu.

Jag ser då inte framemot vintern och ännu mera kyla men så är det, bara att gilla läget och klä sig därefter istället 😉 Måste ta mig i kragen bara och gå igenom allas vinterkläder så jag vet vad som behövs köpas in och till vem. Brukar ha inventerat klart vid det här laget men i år har jag nog helt enkelt ignorerat faktumet att det blir nog vinter detta år också 😀

Ni var flera som undrade vart jag köpt min zebra tröja och den är från Lindex 😉

Ni var många som tyckte att jag passade i den så då kan jag använda den flera gånger dårå.

Visst är min nya header helt underbar??? Jag bara älskar den och tycker att Janna och hennes assistent Olle¬†( Gå gärna in och kika på Olles blogg 😉 )¬†har gjort världens bästa jobb ‚ô•

Igår kom TV4 Uppsala och gjorde ett litet inslag hos oss. När det visas på tv vet jag inte riktigt men hojtar till när jag vet 😉

I natt har jag inte sovit bra. Först kom Nellie och la sig bredvid oss och det tog en stund innan hon somnade om. Sen vaknade Lilja och ville ha mat. Sen kom Thor och la sig hos oss. Alice, Jennifer och Selina vaknade klart före tuppen idag för de var upp runt kl. 4.30 hur pigga som helst! Eller det märktes av Alice att hon var trött då hon var enormt flamsig på ett tröttsamt sett som hon blir när hon är övertrött. Jag som gillar lugnet vi brukar ha på morgonen fick allt annat än det i morse.

Det blir nog en tidig kväll för vissa av oss idag 😉

Nu ska jag lite snabbt få i mig lite sen lunch innan barnen ska hämtas….

Kram kram ‚ô•

19
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00