Hösten kom

 

Och den kom med besked för fasiken så kallt och ruggigt det är på morgonen nu.

Jag ser då inte framemot vintern och ännu mera kyla men så är det, bara att gilla läget och klä sig därefter istället 😉 Måste ta mig i kragen bara och gå igenom allas vinterkläder så jag vet vad som behövs köpas in och till vem. Brukar ha inventerat klart vid det här laget men i år har jag nog helt enkelt ignorerat faktumet att det blir nog vinter detta år också 😀

Ni var flera som undrade vart jag köpt min zebra tröja och den är från Lindex 😉

Ni var många som tyckte att jag passade i den så då kan jag använda den flera gånger dårå.

Visst är min nya header helt underbar??? Jag bara älskar den och tycker att Janna och hennes assistent Olle¬†( Gå gärna in och kika på Olles blogg 😉 )¬†har gjort världens bästa jobb ‚ô•

Igår kom TV4 Uppsala och gjorde ett litet inslag hos oss. När det visas på tv vet jag inte riktigt men hojtar till när jag vet 😉

I natt har jag inte sovit bra. Först kom Nellie och la sig bredvid oss och det tog en stund innan hon somnade om. Sen vaknade Lilja och ville ha mat. Sen kom Thor och la sig hos oss. Alice, Jennifer och Selina vaknade klart före tuppen idag för de var upp runt kl. 4.30 hur pigga som helst! Eller det märktes av Alice att hon var trött då hon var enormt flamsig på ett tröttsamt sett som hon blir när hon är övertrött. Jag som gillar lugnet vi brukar ha på morgonen fick allt annat än det i morse.

Det blir nog en tidig kväll för vissa av oss idag 😉

Nu ska jag lite snabbt få i mig lite sen lunch innan barnen ska hämtas….

Kram kram ‚ô•

 1. Maria skriver:

  Jätte fin ny header.
  Ha det gott
  Maria

 2. Maria skriver:

  Jätte fin ny header.
  Ha det gott
  Maria

 3. linda skriver:

  Jätterolig header! Haha klockren

 4. linda skriver:

  Jätterolig header! Haha klockren

 5. Jennie skriver:

  Jag är jättenyfiken på hur en vanlig natt kan vara när man har så många barn? Sover de flesta bra? Jag har bara två och nästan varje natt är det nån som drömmer mardröm, behöver kissa, vill sova hos oss, ja du vet….:-)

  1. mirkak skriver:

   Just nu är det oftast bara Lilja som väcker mig runt kl. 2 och sen igen runt kl. 5-6. Ibland kan tex Victor eller Oliver komma och lägga sig hos oss under natten men annars sover alla *peppar, peppar… *

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..