ANNONS

Underbara barnmässan m.m

/

Jag har fått en vip-inbjudan till Underbara barn-mässan till nästa fredag och kommer så klart mer än gärna att åka dit med de två minsta 🙂

Jag och Carola var där förra året och vi har verkligen sett framemot att få besöka årets mässa. Kommer att bli hur roligt som helst och jag kan verkligen varmt rekommendera er som har möjlighet att besöka denna mässa som hålls 4-6 oktober 🙂

mässan

Och ni som åker dit på fredag förmiddag får gärna komma fram och kramas lite med mig 😉

Idag har vi städat i hemmet så kan vi ta det lite lugnare resten av helgen. Barnen fick ta hand om sitt, Peter skötte resten medans jag matade och gosade med Lilja – En bra fördelning om ni frågar mig 😀

image

Min nya, fina tröja från Love Forever som jag köpte i en butik i Enköping för ett tag sedan ‚ô•

Jag har bidat min tid och suktat efter att kunna använda denna tröja som inte passade mig först nu…. Sakta men säkert början min kropp att återgå till sin gamla storlek och ja….sakta är ordet då jag har fortfarande ca 10-15 kg kvar av de 30 kg jag gick upp. Har återgått till LCHF vilket kändes bäst för mig och nu ska snart träningen komma igång med fulla krafter också vilket jag ser framemot 🙂

Att jag äter och tränar som jag gör är för att det får mig att må bra och jag blir piggare av det. Jag trivs med att ge mig själv den tiden som tex träningen tar och efter att ha genom åren testat måååånga olika dieter osv som bara lett till jojo-bantning och ångest så är jag mer än nöjd med lchf som fungerar bra för mig och har gett mig nya matvanor som inte kan jämföras med svältdieter utan jag äter bra och blir mätt av varje måltid 🙂 Och ibland tillåter jag mig själv att fuska lite så helt slavisk är jag inte….

image

Nu ska vi luncha lite – ha en bra dag allihopa ‚ô•

52
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00