ANNONS

Linnéas foton, Barbie m.m

/

Linnéa gick lös med min kamera i helgen igen och det är alltid lika spännande att kolla igenom hennes foton 🙂

smurf

Närbilder på en sömngångare till Smurf 😀

page

Alice och Nellie, Älva, Thor och Kevin ‚ô•

tjejerna

Närbilder på Oliver, Selina, Alice och Jennifer ‚ô•

älva

Älva ute i höstvädret 🙂

Idag har barnen varit lediga och de väckte mig kl. 7 vilket var lite tidigare än önskat från min sida men som den snälla mamman jag är så hasade jag mig upp trots min ovilja och startade med frukost till barnen 😉

Det har varit fullt röj hela dagen dvs det har lekts, det har bråkats och morsan har tjatat sig gråhårig över Nellie och hennes trots 😀 Den tjejen har bättre dagar och dagar som idag då hon gör allt som hon inte får och låter mer än man tror är möjligt för en 3-åring att göra. Men hon har även små härliga ljusglimtar mellan allt det mindre roliga beteenden och då charmar hon vem som helst med en blick – trollungen ‚ô•

Lilja fick ett paket på posten idag 🙂 En härlig stickad kofta och dessa underbara tofflor 🙂

image

image

Tusen tack snälla Maria ‚ô•

Jennifer har skapat kläder till en Barbie idag. Hon tog en av Alices ( ! )¬†strumpor och klippte och sydde och hade sig och resultatet blev ett par knästrumpor och en skärp till Barbien 🙂

image

Och Barbie – hon ser glad och nöjd ut 🙂

I morse hade jag tv4 på då jag gillar att se på morgonnyheterna. Helt plötsligt hör jag mig själv i tv:n och ja…idag visade de då inslaget som gjordes av tv4 Uppsala i torsdags 😀 De har en längre variation ute på webben. Har själv inte tittat på den på webben ¬†( 2:27 in ) ännu då jag har knappt kommit ut på nätet idag….

Peter åkte till Torstuna efter jobbet för att hämta hem Benny och Victor. Först passade han på att kolla efter svamp i skogen. Mitt i svampletandet fick han ett samtal och han fortsatte att knata runt i skogen pratandes i mobilen vilket resulterade i att han gick lite vilse 😀 Till slut hittade han tillbaka till bilen och man kan nog säga att han fick sin motion för ett par dagar framåt då han avverkade ett antal kilometers promenad idag 😉 Och ja, lite svamp hittade Peter men de mängderna vi plockade förra året finns inte att hitta i år tyvärr….

Nu har killarna kommit hem så jag ska passa på att umgås en stund innan vi somnar 😉

Kram kram ‚ô•

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00