Höstlov

Höstlovet startades med en skön sovmorgon och jag gick sen halva dagen klädd i mina fulaste och skönaste myspysbyxor 🙂 Barnen hade tagit sina täcken till vardagsrummet och det såg ut som en tattarläger efter ett tag men är det lov så är det lov 😀

Alice blev hämtad till sin kompis och senare åkte även Jennifer iväg. Jag har mest lullat runt hela dagen, ringt några viktiga samtal, fått lite fart på internet så jag har äntligen kunnat svara på viktiga mail och till slut har jag även fått lite ordning i stugan igen 🙂

Det ska visst storma till ordentligt neråt i landet ikväll och Linnéa är lite besviken på att stormen inte kommer till oss. Jag och andra sidan är rätt nöjd med att få slippa stormen och hoppas på att den inte blir allför jävlig för de som bor neråt.

Nu har jag middagen puttrandes på spisen och vi väntar på att Peter ska komma hem. Han åkte till verkstaden med min bil som behöver fixas till lite innan helgen.

Vad ska ni hitta på för skoj under höstlovet?

Vi åker bort över helgen och fram till dess blir det rätt lugnt hemmavid 🙂

page

Vår yngsta och äldsta ‚ô•

Tjingeling 😉

  1. Hahaa, då har jag höstlov för jämnan, som för det mesta slosar omkring i sköna gamla ingågna kläder..Så skönt..Än regnar det bara, men garderat med mysljus, kaffe i termos..vad mer kan man göra..Mys och må vännen..Kram ‚ô•

  2. Skåne är nu drabbat som värst av stormen, klass 3 varning och upp mot 40m/s i nuläget. Saker flyger omkring, träd har rasat, byggnadsställningar rasat och även väggar rasat och tak börjat lossna. Olyckor överallt, strömlöst och all tågtrafik inställt. Mitt tåg finns på tidningens hemsida pga att det börjat lossna 🙁 Jag hoppas att det avtar snart!

  3. Bor i Kinnarp. Regn och hård vind kom in igårkväll men det blev inte mer som tur var. Och vi som var ute och plocka undan massa sånt som kunde fart iväg och fart in i fönster o så annars. studsmattan flyttade vi så att den inte skulle dra iväg mer än in i skogen. Lugnet före stormen var det verkligen. då var det TOTALT vindstilla! Mysbrallor är sköna 🙂 ska till gymmet en sväng och sen blir det demo av Fitline-produkter till några mammor i närheten. Då blir det ”representabla” kläder. 🙂 skönt att det inte är nån dresscode 😉 jag hatar dresscode. alla är vi olika o tur är väl det! 🙂

  4. Jag är glad att vi slupit stormen. Kan tycka at det är rätt otäkt då det alltid drsr med sig fler olyckor vid sådanna tillfällen. Så jag klarar mig bra utan stormbyar 😉

    Denna vecka blir som vanligt med förskola och familjemys. Lite ljus tändning på lördag iaf 🙂

  5. Jag har precis fått mitt sjätte barn och är 40 år gammal. Känner mig ändå inte klar men ska jag ha fler måste det ju ske typ…nu! Du som har barn tätt, hur har det varit? har du känt dåligt samvete för att minstingen inte fått vara minst så länge? Det är det som oroar mig mest….Hur har det gått med syskonrivalitet, och hur jobbigt har det varit med två tätt? Frågar dig som har erfarenhet…jag velar och tänker och vet inte vad jag vill.

  6. Mirka, jag och min man Jacob behöver potträningstips till våran vilmer. Ska berätta mer. Vilmer är 5 år. Han kissar på sig både på dagen och på natten. Han har även bajsat på sig någon gång i veckan han har tre storasystrar som heter Filippa, Felicia och malva och en lillasyster som heter Elvira. Han har fyra bröder. Två storebröder som heter Lucas och Jonathan och tvillinglillebröder som heter teodore och oliver. Vad har du för tips mirka eller någon annan klok läsare, behöver hjälp nu.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..