Nya Loppi, bilder m.m

 

NYALOPPISE

Ni har väl inte missat att Loppi har lanserat en helt ny startsida. På nya loppi.se hittar man tävlingar, erbjudanden, bloggar och shoppingtips. Dessutom är sajten numera responsiv så den funkar perfekt att läsa i mobilen på väg till jobbet, i soffan eller i väntan på bussen.

Jag gjorde ju en liten film med Loppi förra veckan om vinterkläder som ni kan nu se HÄR 😉

mirka700

Tänk att jag har snart bloggat hos Loppi i 2 år. Tiden har gått fort och jag ångrar inte för en sekund över att jag valde att flytta till Loppi 🙂

Och jag är glad att så många andra också har börjat blogga här¬† 🙂

Igår fick jag äntligen tummen ur baken och tömde min kamera ( känns numera mera som Linnéas kamera 😉 ). Så här kommer några nya foton från helgen som var…

page

gruppfoto 1

Jag och alla barnen, min mamma och mina morföräldrar ‚ô•

Igår var vi till bvc igen, denna gång på rätt tid och dag. Lilja hade 2-månaders läkarkoll och allting var bara fint med Lilja 🙂

Vikt: 4665 g

Längd: 54,5 cm

Hon växer fint och följer sin kurva som ligger lite under medellinjen precis som Nellies och Selinas gjorde när de var små 🙂

Hade utvecklingssamtal med Jennifer vilket gick bra det med.¬†3 kompisar kom hem till oss efter skolan så det var full rulle hela eftermiddagen hos oss 😀

Idag har jag småttingarna hemma då min bil är på sista lagning idag och ska även besiktas idag. Selina och Oliver är småkrassliga med envis hosta nätterna igenom och fick stanna hemma också. Fick besök på förmiddagen också så en kort fika klämdes in där 🙂

Vad roligt att ni är så många som har svarat på Satus inlägg 🙂

Det underlättar att få veta att man är inte ensam om att få negativa kommentarer när man är gravid. Jag har ju också genom året fått höra otaliga och en del riktigt sjuka kommentarer och jag ljuger¬† om jag säger att de inte kändes i hjärtat. Men jag har lärt mig de senaste 5 åren¬†att inte ta åt mig lika mycket och det går bättre för varje år. Jag resonerar som så här:

– Det är vi och ingen annan som tar hand om våra barn och därför har ingen annan rätt att döma våra val!

¬†Livet handlar om val av olika slag. Alla har rätt till att göra sina egna val och det ska respekteras av andra. Väljer man att förbli barnlös, bara ha 1 barn eller whatever så är det ens eget val och ingen annans.

Tänk om alla gick runt och klankade ner på alla andras val här i livet, hur skulle då världen se ut egentligen?? Tyvärr så har många för många åsikter om allt och lite till och jag personligen tycker att de borde fundera lite på hur de själva skulle känna om de fick negativa kommentarer om alla sina val 😉

Behandla andra som du själv vill bli behandlad!

Att få barn är livets största gåva oavsett hur få eller många man får ‚ô•

Jag får ofta frågan: Varför? Varför så många?

Det bästa jag kan svara på det är:

För att jag ville det. För att jag hade valmöjligheten och jag VALDE att få fler barn än vad som anses normalt. Min kropp och min rättighet till detta val – väldigt enkelt 😉

En klok kvinna, även hon mamma till 12 barn, skrev detta:

ME having a large family does not automatically give YOU the right to be rude.

Nog om detta denna gång 😉

Nu ska jag ta hand om de vanliga göromålen som är bara sååå tråkiga, hade mycket hellre suttit här en stund till 🙂

Kram kram ‚ô•

 1. Moa skriver:

  Hej, jag undrar bara, funderar ni på att skaffa fler barn eller är Lilja det sista?:) Tacksam för svar!

 2. Ida skriver:

  Det är väl skönt att alla familjer ser ut på olika sätt, vore ju tråkigt annars. Negtiva kommentarer kan ju bero på avundsjuka eller så blir en del provocerade av familjer som skiljer sig från mängden och det gäller ju inte bara om man väljer att skaffa många barn. Man får nog acceptera att det alltid kommer finnas fördomar men man får strunta i att ta åt sig av elaka kommentarer.

 3. agnes skriver:

  Jag tycker du gör ett förbaskat bra jobb med alla dina barn.Jag fattar inte hur du orkar,trots kärleken till dina barn.Jag hade 5,och misslyckades totalt,så av mig får du aldrig negativa kommentarer av.Men när jag läser din blogg finns det hopp,för hur du klarar allt utan att bryta ihop,går över mitt förstånd,men dina barn är så fina, och du ser till att dom har allt.Stort,mycket stort av dig.All lycka

 4. Är det inte alltid så att ”folk” retar sig på allt som är utanför ramarna. Har du för fin bil, för stort hus, tjänar för mycket pengar, har för många barn osv så sticker det i ögonen på en del tråkiga människor.
  Det enklaste är att sk*ta i det 😀
  Jag brukar se det som att de som gnäller och lägger sig i har så tråkiga liv själva att de måste tänka på vad alla andra gör 😉

 5. Anna skriver:

  Om man byter till loppie följer då ens gamla inlägg och kategorierer med?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..