Fredag igen :-)

Fredag igen och jag själv tycker att veckorna bara flyger iväg ( vilket för min del betyder paniiiik inför julen 😀 ).

Vädret har varit bra skumt den här veckan – Ena dagen har det varit frost under natten och kallt resten av dagen och nästa dag är det plussgrader och så har det växlat varannan dag…. Nästan så att man önskar att det blir kallare och kommer lite snö. Men bara nästan 😉

Idag hann jag mycket innan klockan hade blivit 10. Lämnade Thor och Nellie kl. 8 och åkte direkt vidare till Willys och handlade lite till helgen. Kom hem och gjorde fröknäck. Hann städa och hänga tvätt medans knäcket var i ugnen. Efter det har jag lagat älgstek i ugnen, käkat frukost/lunch och tittat på Greys Anatomy och städat lite till 🙂 Nu känner jag mig redo inför helgen vilket är skönt – En kopp kaffe på det här så är jag helt nöjd 🙂

image

Köpte en ny blomma till hallen och det blev en Amaryllis denna gång 🙂

image

Älva har alltid varit överdrivet förtjust i spännen. Hon kunde redan som ganska nybliven 1-åring knäppa igen spännet till cykelhjälmar även om det tog henne timmars träning. Hon kan knappt gå förbi en hjälm utan att först knäppa spännet på den 😀 Och idag har hon åter igen roat sig med denna hjälm, hon knäpper igen och jag öppnar och så har vi gjort typ 100 gånger idag 😉

Ni som har tonårskillar – Är era tonåringar jättenoga med kläderna?

Kevin har det senaste året blivit väldigt kläd-medveten och numera vågar man knappt köpa någonting till honom som han inte själv har valt. Jag har nu dock chansat stort och beställt hem en hood och t-shirt till Kevin, på vinst och förlust så får vi se om han godkänner plaggen 😀 9 gånger av 10 beställer vi hem kläder till honom och han har en favoritsida där de flesta kläderna kommer ifrån så även dessa kläder och därför är jag rätt positivt inställd 🙂

image

Jag måste också säga att den sidan – Ridestore.se – är absolut trevligaste nätsida jag någonsin beställt någonting ifrån. Jag får alltid ett personligt sms från de när beställningen är ivägskickad där de berättar det och hoppas på att man blir nöjd m.m. Jag känner ju inte dessa människor alls så det är lite extra roligt och man känner sig väl omhändertagen som kund 🙂

image

Dagens ego 😉

När jag nu efteråt ser bilden så ser jag ju nästan gravid ut i klänningen så kanske inte konstigt att det går rykten om en ny graviditet så fort jag inte är gravid men jag kan garantera alla som möjligtvis undrar – Jag är inte det minsta på tjocken! Det som möjligtvis finns där är en sk efter graviditet-degklump som jag kämpar med att få bort 😀

Jag är smal i överkroppen men under naveln är magen som en överjäst deg vilket dock uppskattas av barnen som gillar att ”dega” med den 😉

Igår blev jag faster igen 🙂 Min lillebror och hans fru fick sitt andra barn, en dotter 🙂

Grattis Tony och Theres till en dotter ‚ô•

Nu kommer hungriga skolbarn hem så mellis it is

Kram kram ‚ô•

 1. Varför går alls folk på att köpa kläder som assosierar till droger— dope är nämligen ett uttryck för just det ! Stay fresch stay dope. Jo menvisst… Nu skyller väl alla på att det som så mycket annat är bara ett ”märke” men dope är dope om än i förtäckta ordalag

 2. Anna skriver:

  Du ser verkligen inte gravid ut! Tänk att du redan gått ner så mycket. Jag fick barn för 8 månader sen och har fortfarande värsta magen… Dock blev jag snittad så man läker väl saktare då. Tänk att sånna rykten kommer så snabbt, men du har ju lyckats bli gravid snabbt förut så det är inte så konstigt kanske 😉 och att tolvan är sista har jag svårt att tro hehe 😉 Hoppas du får en härlig dag! Och tack för en mysig blogg

 3. Carin skriver:

  Jag har en 14-åring som vill helt bestämma själv, så han får barnbidraget att ta hand om själv. Inte så lätt att få pengarna att räcka till allt men han lär sig att man inte kan köpa av bara dyra märken o vi slipper en massa tjafsande

 4. Ida skriver:

  Tycker det är så mysigt att läsa din blogg, man kan verkligen inte tro att du fött 12 barn.
  Håller med ”Annika”, det vore intressant om du ville skriva lite om hur ni får förhållandet att fungera.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..