ANNONS

Man känner att man lever-måndag

/

Tjohopp så var helgen slut och en hektisk måndag tog vid. Känner mig faktisk mera stressad än vad jag egentligen bör men det blir lätt så när man har miljoner saker att göra typ samtidigt och den ekvationen går inte alltid riktigt ihop som man tänkt sig 😀
Har mycket inbokat denna vecka och jag kommer nog att stupa till helgen…så känns det nu i alla fall. Det är samtal på samtal, besök i Uppsala, läkarbesök, fixa mitt hår och massa annat som säkert går bra när de är gjorda.
Dagen var rätt lugn, har blöjt igenom massa viktiga mail, tagit itu med massa tvätt och annat roligt. Vart lite sur imorse när jag skulle duscha och såg att den enda torra rena handuken som fanns att använda var en liten hand-handuk. Den täcker ju inte ens en fjärdedel av min kropp….nice. Men det var bara till att duscha och gilla läget 😉 Efteråt hittade jag ett gäng handukar i olika jumpapåsar….mindre nice!
Småttingarna fick välja lunch och oftast vill de ha äggröra med bacon så det fick de 🙂

image

Thor hittade en undangömd godisask som hann gottade sig med o smyg.
Ser ni att Nellies lugg har haft en träff med saxen? Inte så snyggt klippt det är jag som klippt henne den första att erkänna men hon är inte heller den bästa tänkbara kunden. Man får vara snabb till tusan om det ska klippas för annars ledsnar hon och drar iväg mitt i arbetet 😀 Jaja det växer fort 😉
Nu måste jag skynda mig att mata barnen så jag kan åka iväg för att ta bort mitt hår 😉

Kram kram ‚ô•

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00