Gaaah, ge mig fler timmar tack!

Jösses vilken stressdag jag haft idag. Åt min något sena frukost först nu strax före kl. 14….inte bra. Ja, idag fylldes ju kontot på lite money och en del skulle då brännas av på en gång. Jag lämnade Thor och Nellie kl. 8 sen järnet hem och duscha och bli klar för att åka till Uppsala och lurpassa affärerna som öppnar 10. Jag hade massa saker att hinna göra innan kl.13 så 2,5 timme var knappt även för mig som brukar vara snabb på att handla. Letade efter en klänning till Linnéa vilket jag hittade på New Yorker. Där hittade jag även en snygg långtröja/klänning och ett par guld/bronsfärgade byxor till mig. Ska fota de sen så får ni se 😉
Vidare till Glitter och köpa lite bling bling och annat skoj. Sen åkte vi vidare till City gross och storhandlade. Alltid lika skoj…typ. …
Nu hade jag knappt en timme till godo så fort som attan in på Sko punkten och köpa nya skor till de som behövde det. Som alla vet så har de ju ”ta 3 betala för 2” och när de 5 behövande hade fått sitt så fick även jag ett par nya kängor bara för att 🙂
Stressa iväg hem och lasta av alla matkassar och snabbt ila vidare till dagis. Nu har jag packat upp kassarna, gett barnen mellis och ätit själv min första måltid…..jag känner att jag lever 😀
Andas ut en stund med de vanliga hemma sysslorna innan jag ska iväg till läkaren med Kevin för att kolla upp en knöl på hans huvud.¬† Sen åker vi direkt vidare och fixar mitt hår 😉
Imorgon har jag en dag utan några som helst måsten och då tänker jag slappa och mosa runt i myskläderna hela dagen 🙂

image

Hittade denna tröja i kartongen som jag letat efter och äntligen hittade igår kväll 😉 Skön till tusan är den.
Igår satt jag. … japp, helt allvarligt….JAG tittade på fotbollsmatchen! Det.händer.aldrig.never.ever
Vet inte varför jag gjorde det….har aldrig sett det roliga i att titta på fotboll och jag hade inte heller några större förhoppningar på svenskarna men jag fastnade på det ändå….måste ha varit tröttheten 😀
Nu ska jag ta itu med kaoset som råder i huset ( hur fasiken det hinner bli så stökigt på ett dygn förstår jag inte )…
Kram kram ‚ô•

 1. Det skulle vara intressant om du skrev ett inlägg om dina tankar till sparande till dina barn. Kul också att veta hur dina läsare med barn tänker kring saken.

  Själv ska jag spara varenda barnbidrag till mina barn. Hänger det på 1050 kr så ska man inte skaffa barn utan vänta tills man har bättre ekonomi. Det är min åsikt. Vi lever i ett fritt land och jag för tycka vad jag vill.

  1. mirkak skriver:

   Självklart får du tycka och göra som du vill och anser vara bäst för din familj 😉
   Nu har vi dock valt att leva på mindre inkoster så att jag kan vara hemma med barnen vilket för OSS är viktigare än världens pengar. Vi har barnen bara till låns tills de flyger hemifrån och vill ta vara på varenda stund som går. Många många klarar sig väldans bra utan en stor sparkapital till hands när de fyller 18 år 😉 Så i mina ögon är det inte fel varken med det ena eller det andra sättet och tycker att det är lite oförskämt att säga ”att det är så synd om barnen” som inte får allt serverat för sig. Det betyder ju att det har även varit synd om mig som barn och att mina föräldrar var kassa som inte sparade massa slantar till mig 🙁 Mina föräldrar gav mig ett bra hem med en bra uppväxt och kärlek och DET är vad som räknas för mig och gjorde min uppväxt rikt 🙂

 2. Jag lider med dina barn. Istället för att spara barnbidraget eller åtminstone en del av det så shoppar du massa onödiga kläder. Och dessutom fixar ditt löshår! Fy fan. Jag är glad att mina föräldrar sparade varenda krona till mig så jag hade till körkort och kontantinsats till min lägenhet.

  1. mirkak skriver:

   Lyllo dig då 😉
   Mitt hår har inte belastat barnbidraget med ett enda öre och inte mina kläder heller men det är ju inte lätt för dig att veta så my mistake där 😉 Alla har faktisk inte det så som du har haft….ingen jag känner har sparat bb till sina barn och det gjorde inte ens mina föräldrar och det är inget jag nånsin gnällt över. Varför måste egentligen föräldrarna betala sånt till barnen när de kommer upp till vuxen ålder…? Barnbidraget går till barnen – vareviga månad plus en del av våra inkomster och det är så det funkar hos OSS – vårt liv, våra val 😉

   1. Så du menar att du inte har något som helst sparande till dina barn?

    1. mirkak skriver:

     Det har jag inte sagt, nu diskuterade vi att spara hela bb:n 😉

 3. Ida skriver:

  Det låter som en otroligt hektisk dag, du får se till att morgondagen blir desto lugnare 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..