Svidande bihålor och skallebank

Neeej, jag fååår inte bli förkyld! Inte just nu, har bara inte tid för sånt trams så vik hädarn alla basilusker.
Igår när jag var och fixade mitt hår så började det svida i bihålorna vilket är ett tecken på att förkylningen är på väg att bryta ut 🙁 Barnen har ju både snorat och hostat ett tag nu så inte helt oväntat men som sagt – jag har inte tid att bli krasslig. Lilja är också nu jättesnorig men mår bra för övrigt. Inte nog med basilusker så ploppar det upp en finne efter en. Och nu fick jag idag också första mensen så det förklarar då finnarna i alla fall. Skönt i för sig att mensen kommit igång, jag hade lite funderingar över vart den tagit vägen då jag har alltid fått tillbaka mensen efter 8 max 9 veckor och de gångerna hade jag ju även ammat lite. Nu har jag inte ammat så trodde att mensen skulle komma tidigare än vanligt men icke sa nicke.
Jag städade på övervåningen på morgonen. Sen kom jag på att jag hade glömt att handla välling och tvättlappar så det blev en tur till Gränby med småttingarna. Och passade även på att äta lite frukost/lunch där.

image

Älva har aldrig tid att äta när man gör det ute, hon åt inte ens sin bulle som hon fick. Jag tog en sallad som såg väldans nyttig ut. Med ost som liknade brie men var annat…..tyvärr för osten smakade vidrigt, som att äta en gammal svettig strumpa. Annars var salladen helt ok 🙂

Ang busskorten så får vi betala 250kr/kort. Inte kul alls. Några tyckte att barnen måste hålla bättre koll på sina saker och det håller jag med om. Men samtidigt så kan sådant hända även de mest perfekta och ordningsamma för även solen har ju sina fläckar 😉 Vi har haft barn i skolan under mååånga år. Närmare bestämt sen Daniel började 1:an 1999. Inget av barnen har glömt sina väskor någonstans först nu så helt slarviga är de faktiskt inte. Och oavsett så ger det inte någon anledning till att bli klåfingrig 😉

Jag skulle starta en till kanon-tävling idag men upptäckte att vi har använt upp all surftid så jag kan bara använda mobilen nu 🙁 Vi som förra månaden ökade på surfpotten…. fast det går ju åt en del när barnen använder wifi på mobilerna och flera datorer används dagligen. Får se om jag lyckas lösa saken på nått vis ändå 😉

Mina nya kängor är banne mig de skönaste jag nånsin haft

image

Och jag köpte inte svarta skor kors i taket 😀

Tjingeling ‚ô•

 1. Hej Mirka. Följer din blogg men är bara in då o då och får då massor av härlig läsning. Men ikväll blev jag riktigt förvånad….vad sjutton är det för gnäll av flera läsare?! Känns som bittra gamla tanter som tror dom härskar över alla andra….Rent bedrövligt av dom! Varför fortsätta läsa en blogg om man ändå bara är missnöjd?
  Krya på digg nu och ha en skön decembermånad.
  Kram från Söderhamn

 2. Cissi skriver:

  Blir så förbannad över de människor som uppenbarligen inte
  har någon form av respekt och intelligens!
  Ja, jag står för att de som orkar fundera, ondgöra sig och dessutom skriva bittra inlägg, inte har
  någon form av intelligens. Självklart har man ” rätt” att tycka olika.
  Men skillnaden är ju milsvid.
  Hur är det möjligt att det ofta är kvinnor som är missunnsamma, bittra och kränkande gentemot
  sina medsystrar? Missunsamma och bittra ( kvinnor framförallt) människor får mig att skämmas
  och vilja kräkas. Keep up the good work!
  Du är en inspirationskälla och ” vågar” dela med dig.

  Stor kram!

 3. Haha, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta 😉 Vilka otroliga kommentarer det droppar in hos dig ibland, Mirka!

  Men vi är många här som unnar er den lycka er stora, fina familj innebär och som inte alls tycker att uppdateringar i bloggen är viktigare än att ta vara på livet!

  KramKram!

 4. Men snälla nån, inte kan Ni väl på allvar gnälla över dålig uppdatering? Även om Mirka nu valt att blogga och att låta oss se en del av deras liv har hon noll skyldighet att uppdatera bloggen dagligen, de är en stor familj och ibland lär tiden ine räcka till, Mirka är inte tvungen att delge oss allt dagligen, var nöjd med det Ni får.

  Det finns flera andra kändigbloggar som inte uppdateras dagligen, en blogg ska inte vara ett tvång, en skyldighet, utan något man gör då tillfälle finns,

 5. yvette skriver:

  Nu är det väl faktiskt så att pappan i familjen,Peter har ett jobb med en inkomst!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..